DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 6. oktobar: BIK konačno vidi svetlo na kraju tunela, DEVICA se priprema za obnavljanje ljubavi

Strelcu danas sve ide na živce, potreban mu je mali predah od ljudi i posla

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN
Došao je i taj dan da vam malo bolje krene. Posao se prilično normalizuje i vi se osećate kao da vam je pao kamen sa glave. Ljubavni planovi se zahuktavaju i vi ne možete da odolite nekim avanturističkim pobudama. Nemate veće tegobe sa zdravljem.

BIK
Pomalja se svetlo u vašem poslovnom tunelu. Zato danas imate odličnu produktivnost. Čak sami sebe iznenađujete. Emotivno ste okrenuti dobrom raspoloženju i saradnji. Menjate tvrdi stav prema odnosu sa emotivnim partnerom. Dobro je zdravlje.

BLIZANCI
Ako vam danas treba sponzorstvo imate šanse da ga dobijete. Možete očekivati i povoljne vesti u vezi kredita ili ulaganja. Vaša harizma je očigledna ali nije danas na ceni. Obratite pažnju na reči emotivnog partnera. Zdravlje je veoma dobro.

RAK
Nije danas čudno da se neka prepreka sruši sama od sebe. Iako ne očekujete ništa, imate pravo da se osvrnete i na pravne mogućnosti da bi rešili izazove. Partnerski odnosi su pod lupom kontrole, baš sa vaše strane. Nemate veće zdravstvene tegobe.

LAV
Imate veliku priliku da popravite propušteno. Zato se potrudite malo više da bi zadovoljno završili današnji dan. Emotivno ste u dobrim vibracijama iako niste sve do kraja raspravili sa emotivnim partnerom. Stižu povoljne vesti. Zdravlje dobro.

DEVICA
Pitanje nekretnina je veoma aktuelno kod vas. Bilo da ih kupujete za decu ili sebe. Tu su sve vaše misli. U ljubavi je potrebna rekonstrukcija i popravka svega. Pripremite se na obnavljanje ljubavi i nežnosti. Vodite računa o svojem zdravlju.

Mesečni horoskop za OKTOBAR: Izdržite iskušenja tokom prve polovine meseca, posle toga stižu rešenja

VAGA
Mesec je u vašem znaku i vi želite saradnju sa jednom osobom po svaku cenu. Ipak, pripazite da ne bude preskupo to što želite da postignete. Emotivno ste nepoverljivi i sumanjate u sve što vam partner obećava. Nemate veće tegobe.

ŠKORPIJA
Venera već sutra napušta vaš znak i to vam donosi preokret na poslovnom planu. Širite svoje nove poslovne mogućnosti. Nije najpovoljni dan za teške teme koje su vezane za prošlost, zato se čvrsto držite sadašnjosti. Zdravlje je dosta dobro.

STRELAC
Ništa vam danas ne prija, ni lepo ni ružno. Svi vam idu na živce, a biće da ste umorni od ljudi. Napravite pauzu. Emotivno ste usaglašeni sa emotivnim partnerom a i dalje nešto škripi u ljubavnom odnosu. Odlično je ošte stanje vašeg zdravlja.

JARAC
Ko čeka taj i dočeka malo bolje dane. Vama oni počinju od danas, jer je Pluton krenuo direktno i ne drži vam podmetnutu nogu na poslu. Malo srećnih okolnosti je potpuno u redu, zaslužili ste i više. Emotivni odnosi su u dobroj vibraciji. Zdravlje solidno.

VODOLIJA
Danas su vam svi tamni oblaci otišli iz glave. Kod vas je na redu sunčano vreme i bilo je krajnje potrebno da se oslobodite mraka. Posao ide svojim ustaljenim tokom. Posle kiše negativnih emocija uvek stiže pozitiva. Zdravlje je odlično.

RIBE
Vaše brige su se istopile i vreme je da nesmetano radite na svojem unapređenju. Nema razloga da čekate bolje dane. Možda je baš ovo taj dan. Saznali ste sve što vas je zanimalo o emotivnom partneru, pa odlučite. Odlično je vaše opšte zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

 

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar