Misterija UBISTVA Đokića: Telefoni ugašeni u isto vreme, a evo KOME je Lidija poslala poruku oko ponoći

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TANJUG/ TV ZONA PLUS, fotografija niske rezolucije/ nr, Printscreen/Novosti, Printscreen, Shutterstock/Ilustracija

Dosadašnja istraga ubistva porodice Đokić iz Aleksinca pokazala je da su Goranov i Lidijin telefon ugašeni u isto vreme, oko tri sata ujutru, ali uređaji nisu pronađeni!

Da podsetimo, vlasnik menjačnice Goran, njegova supruga Gordana i ćerka Lidija, pronađeni su mrtvi juče, šest dana nakon nestanka, u ataru sela Moravac iz koga su i krenuli. Najpre je, juče ujutru, u selu Tešica, skriven u šiblju, pronađen njihov automobil “pasat”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Gordana nije imala telefon, a Lidija je oko ponoći komunicirala sa drugaricom. Razmenjivale su uobičajene poruke iz kojih se nije moglo zaključiti da je Lidija u opasnosti. I Goran je oko ponoći imao komunikaciju sa nekim vezano za posao, ali ni tu nije bilo ništa sumnjivo. Međutim, oko tri sata, njihovi telefoni su ugašeni iste sekunde – kaže izvor upoznat sa istragom i dodaje da telefoni porodice nisu pronađeni, te se ne zna da li su ostali u spaljenom “pasatu”, ili ih je likvidator bacio negde usput:

– Interesantno je da je auto poslednji put snimljen oko 2 sata noću, a da su telefoni prestali da rade čak sat vremena kasnije.

Podsetimo, policija je juče pronašla zapaljen automobil porodice Đokić, za kojom se tragalo punih šest dana, a onda su detaljnom pretragom terena, gotovo 10 kilometara dalje u šiblju, pronađena tela.

Ova grupa stoji iza UBISTVA porodice Đokić? Policija na tragu, ISTRAGA ukazala na jednu važnu stvar 

Kako se nezvanično saznaje, jasno su se videla dva tela u šiblju, bila su prekrivena lišćem i granama, te se čekalo da na lice mesta stignu ekipe forenzičara kako neki dokaz slučajno ne bi bio narušen. Forenzičari su na ovom mestu zatekli i treće telo.

Tela su pronađena u ataru sela Moravac, gde su Đokići i bili poslednje večeri, u nedelju, nekon čega je prijavljen njihov nestanak.

BONUS VIDEO



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. Sad se svi uhvatili za tocak.Ko jos krije pare u rezervnom tocku? Ukradu ti kola i ostanes bez para. Ne mozes da ga nosis sa sobom jer je nepraktican i tezak. Ovde su druge stvari nelogicne.Niko da se seti da stavi mapu, da vidimo odakle us posli, gde su nadjena kola a gde tela? Zasto je nadjena caura pored kola ako su tela 12 km dalje? Telefoni su verovatno baceni u neku vodu u isto vreme i prestali da rade istovremeno. Treba oretraziti okolinu mostova mozda su na tim telefonima ostali tragovi

    Odgovori

Ostavite komentar