Marija pred SVIMA rekla Ceci da ne zna PRAVILA takmičenja: Nova svađa u Zvezdama Granda?

Marija Šerifović nije baš najbolje dočekala Cecu, što je mnogima zapalo za oko

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Na iznenađenje svih, nakon odlaska Jelene Karleuše iz popularne emisije “Zvezve Granda”, Marija Šerifović je i dalje zadržala svoje mesto kao član žirija, ali dolazak novih članova nije baš najbolje prihvatila, te je jednom prilikom tokom snimanja emisije napala Svetlanu Cecu Ražnatović, da ne zna pravila takmičenja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moraš Svetlani da objasniš da panik taster postoji da bi se koristio – odbrusila je pevačica Saši Popoviću. Podsetimo, na početku snimanja emisije “Zvezde Granda” , Marija je imala totalno drugačiji pristup:

Foto: TV Prva/printscreen

– Ja ću se maksimalno potruditi da i ove godine moj kandidat bude pobednik i da se sa tri krune pozdravim sa takmičenjem. Dosta više. Ceco, veži se polećemo. Njoj sam požela dobrodošlicu, mi se poznajemo i poštujemo. Ne poznajemo se dovoljno dobro, privatno, ne znam kako će se u ovom ludilu snaći – rekla je Marija svojevremeno za domaće medije, čime je takođe aludirala i na svoj potencijalni odlazak iz pomenute emisije, ali izgleda da se nešto od tad promenilo, pa je Šerifovićeva odlučila da ostane tu gde jeste.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar