Detalji NAPADA na glavnog urednika Srpskog telegrafa: Pretrčao na crveno, pa UDARIO Lađevića i pretio mu

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: "Da li ti imaš neki problem sa mnom", ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pritnscreen

Glavni urednik Srpskog telegrafa Milan Lađević napadnut je u centru Beograda, pri čemu mu je nepoznati muškarac nakon udarca u rame uputio pretnje rečima: “Ubiću te”.

Incident se dogodio na semaforu u centru grada na uglu Vlajkoviće ulice i Trga Nikole Pašića kada je napadač izenada pretrčao na crveno svetlo samo da bi došao do Lađevića i udario ga u rame, a zatim mu i uputio ozbiljne pretnje po život.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Lađević mu se zatim obratio pitanjem: “Da li ti imaš neki problem sa mnom”, ali on je samo nastavio da ide bez bilo kakvog odgovora.

Srpski telegraf, koji postoji od marta 2016, nikada nije prezao od toga da uđe u koštac sa najrazličitijim pričama kako bi svojim čitaocima omogućio da uvek prvi dobiju samo istinite i potpune informacije.

Novinari ovog lista su razotkrili niz afera u koje su bili umešani i neki od najviših funkcionera u zemlji, pisali su hrabro o svim zločinima klana Veljka Belivuka, ali i o svim drugim kriminalnim organizacijama i malverzacijama.

MEGAEKSKLUZIVA! Šokantan intervju: Otkrivamo ko je pokušao da smesti aferu “Jovanjica” Andreju Vučiću!

BONUS VIDEO



Izvor: Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar