Radonjić ophrvan problemima pred Fenerbahče: Bez obzira na sve, idemo da se pokažemo u najboljem svetlu

- Neću da pričam o povredama i svemu onome što nas prati maltene od leta, kada smo imali problema sa pojedinim igračima, do turnira u Minhenu gde smo nakon toga posle tih kontakata tokom meča ostali bez tri igrača - istakao je

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da će njegov tim dati maksimum na otvaranju Evrolige protiv turskog Fenerbahčea.

Crveno-beli u petak od 19.45 igraju protiv Fenerbahčea u Istanbulu u prvom kolu Evorlige.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Branko Lazić, Dejan Davidovac, Ognjen Dobrić i Eron Vajt neće moći da nastupe protiv turske ekipe.

– Neću da pričam o povredama i svemu onome što nas prati maltene od leta, kada smo imali problema sa pojedinim igračima, do turnira u Minhenu gde smo nakon toga posle tih kontakata tokom meča ostali bez tri igrača. Neko za neko vreme, neko za malo duže. Do tih nekih tokom priprema specificnih situacija, gde smo maltene od manjka od dva igrača pa do trenažnog procesa bez sedam igrača pokušavali da radimo. Danas smo u situaciji da možemo da kažemo da je situacija prilično slična. Nejt Volters i Lazarević su tokom nedelje odradili sve treninge, Uskoković takođe. Dobrić i Davidovac putuju sa nama, ali neće igrati, jer još nisu spremni za to. Cirbes je van ekipe u izolaciji i čekamo rezultate testova. Uz Branka Lazića i Erona Vajta koji su van, ostali momci su tu spremni da daju sve od sebe – rekao je Radonjić novinarima u hali Aleksandar Nikolić.

Trener crveno-belih osvrnuo se na prvog rivala u novoj sezoni Evrolige, koji sa klupe predvodi srpski trener Aleksandar Ðorđević.

– Fenerbahče je napravio nadogradnju u svom timu u odnosu na prošlu sezonu. Imaju igrače koji su nosili tim u prethodnim godinama, a uz to su uspeli da angažuju jedan broj kvalitetnih i iskusnih igrača. Formirali su tim koji je kadar da ove godine napravi dobar rezultat. Na nama je da izađemo na teren bez obzira na kvalitet, i da damo maksimum – poručio je Radonjić i dodao:

– Svestan sam svih problema koje imamo, ali idemo da damo sve od sebe, i bez obzira na to koliko igrača imamo na raspolaganju, uradimo sve da se pokažemo u najboljem svetlu – zaključio je trener crveno-belih.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar