DNEVNI HOROSKOP

Horoskop za 29. septembar: LAV treba da izbegne rizična ulaganja, VAGA da iskontroliše svoj bes

Kod Device preovladavava optimizam zahvaljujući uvećanju novca na bankovnom računu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Kaboompics/Karolina Grabowska

 

OVAN

Niko ne može danas da vas iznervira, jer ste to odlučili čim ste se probudili. Zato je ovo dan po vašoj meri. Na polju ljubavi isto ste odlučili da vam bude fenomenalno. Upravo zato ne prihvatate ništa drugo. Odlično se osećate na polju zdravlja.

BIK

Danas ste u stanju da uradite i nemoguće na poslovnom planu. Imate inspiracije i optimizma da se pokažete u kreativnom svetlu. U ljubavi obuzimaju vas strasti, ali ne dozvolite ljubomori da vam pokvari romantičan dan. Odlično je vaše zdravlje.

BLIZANCI

Zauzeti ste poslom, imate bezbroj obaveza. Ipak i finasijska ulaganja su već započeta, zato ste van sebe od brige kako će se to završiti. Preterano ste romantični i zato možete uživati u obostranoj ljubavi i nežnosti. Vaše zdravlje je solidno.

RAK

Vaši poslovni projekti su zaustavljeni ali ne vašom krivicom. Ipak, nemojte tražiti drugi posao jer će ovo trenutno stanje brzo proći. Na polju ljubavi pokušajte da izbegnete sukob i nadmudrivanje sa partnerom. Nemate veće zdravstvene tegobe.

LAV

Izbegnite velika rizična ulaganja, jer danas možete imati gubitak. Niste za nove poslovne projekte, jer se ni stari nisu završili. Odlini ste na porodičnom i partnerskom polju. Zato uživate u harmonizovanim odnosima. Nemate problem sa zdravljem.

DEVICA

Kod vas je danas na snazi dobar optimizam jer ste poboljšali bankovni račun. Osećate se sigurnije nego inače. Iako ste ojačali porodični ili ljubavni odnos, nemojte biti potpuno opušteni. Nije sve onako kako ste zamislili. Proverite krvnu sliku.

Nedeljni horoskop od 27. septembra do 3. oktobra: Evo ko treba da bude uporan, a ko strpljivo da čeka svojih “5 minuta”

VAGA

Kontrolišite svoje nezadovoljstvo i bes jer verovatno preterujete. Pokušajte da se stabilizujete na unutrašnjem nivou jer ovako ništa nema od dobrog posla. Na polju ljubavi manji ego može dovoljno pomoći da se osećate bolje. Moguća nervoza.

ŠKORPIJA

Ugodni poslovni kontakti i mali poslovni pomak mogu vam ulepšati dan. Ipak, ništa krucijalno se ne dešava na vašem poslovnom projektu. Imate dozu rezerve kada su predlozi za putovanje i odlazak u inostranstvo na dnevnom redu. Prehlada izvesna.

STRELAC

Više brinite o svom nego o tuđem poslu. Niste ni vi u najboljoj opciji zarade za danas. Povedite računa u obećanja koja su lažna. Imate novu priliku da pokažete i dokažete ljubav. Potrudite se da budete iskreni. Solidno je vaše zdravlje.

JARAC

Vaš trud i marljiv rad danas se uopšte ne nagrađuju. Zato možete očekivati novčana sredstva koja su vam potrebna. Na polju ljubavi brinete o partneru, ali i o njegovim roditeljima. Veoma ste ozbiljni i požrtvovani. Nemate veće opšte tegobe.

VODOLIJA

Ako ste već konkurisali, možda danas dobijete pozitivan odgovor u vezi zaposlenja. Vodolije koje su već zaposlene imaju odličan poslovni dan i ritam. Na polju ljubavi nema velikih promena jer ne želite ništa da menjate. Odlično je zdravlje.

RIBE

Veoma ste nestrpljivi danas i zato se osećate frustrirano i tužno. Vama kao da su sve lađe potonule na dno. Pronađite zrno optimizma jer vam je danas to potrebno. Uhvatila vas je neka tuga, a ni sami ne znate zbog čega. Vaše emocije utiču na zdravlje.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

Sa kim je život bajka, a koga morate da pitate za svaki dinar: Znaci zodijaka kao BRAČNI PARTNERI

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar