REČ ASTROLOGA

Sa kim je život bajka, a koga morate da pitate za svaki dinar: Znaci zodijaka kao BRAČNI PARTNERI

Blizanca je teško ukrotiti, sa Vagom imate mekanu ljubavnu priču, dok je Rak za tradicionalni brak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Ako ste u braku sa tipičnim Ovnom zadivljujuće je da vaš brak može biti pun romantične nežnosti. Posle njegove neobuzdane predbračne karijere on veoma lako može biti veran i lojalan partner. Očekujte dinamičan i inspirativan brak ako ste dovoljno inteligentni da mu parirate u stalnim mentalnim izazovima. Zato možete očekivati dugoročan brak pun romantične ljubavi od početka do kraja. Igrate glavnu ulogu u sopstvenoj ljubavnoj priči.

BIK

Ako ste izuzetno zgodni, lepi i imate dobre finasije, vaš bračni partner može biti jedan Bik. On voli lepe žene, ali pored toga voli njen već stečeni status. Ipak, on nikada neće dopustiti da vi i deca budete na drugom mestu. Vi ste prioritet i to se nikada neće promeniti. Brak je udoban i veoma posvećen stvaranju materijalnih sigurnosti. Ne morate da brinete o svojoj budućnosti, jer je tu Bik koji će sve obezbediti da budete sigurni, jer on osigurava i ono što je osigurano.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Teško je ukrotiti jednog Blizanca, a još teže da mu stavite burmu na ruku. Zato, ako ste dovoljno mudri, inteligentni, strpljivi, nekonvencionalni, sa nepostojećom ljubomorom, možete biti u braku sa ovim zodijačkim znakom. Brak može biti veoma oskudan u konvencionalnom smislu, ali je veoma usmeren ka mentalnom nadmetanju. Zato svakodnevno nadmudrivanje može biti vaš stil bračnog života. Blizanac se time hrani i sve dok mu dajete takve obroke on se neće dosađivati. Posle dugo godina to može biti i uspešan brak.

RAK

Ako volite dobrog i mirnog muškarca koji je zajedljiv i večno nezadovoljan, vi ćete ući u brak sa Rakom. Spremite se za brak, ne samo sa njim, nego i sa njegovim roditeljima. Iako je izvestan tradicionalni brak, naviknite se na ideju da će on više biti u kući od vas. Posvećen porodici, deci, sa puno sarkazma, imate jedan brak pun dobrih namera sa lošim izborima.

LAV

Sve dok Lav ima svoje kraljevsko mesto u domu, nikada neće napustiti svoj presto muža i oca. Zato možete očekivati posvećenog i sposobnog muža koji jako dobro zarađuje i to deli sa vama. Brak je pun vaših obaveza i dužnosti, a on odlučuje o svojim. Zato je potrebno da budete i više nego perfektni u svemu što svet gleda. Vi ipak predstavljate njega.

DEVICA

Brak sa Devicom je više čudan odnos ili više operativni deo života. Rođeni kritičar i pesimista u braku vas puni neprestanom negativnom energijom. Zato, ako uđete u brak sa Devicom, napunite se atomskom pozitivom jer će vam trebati. Konvencionalan brak bez ljubavi, sa ni malo nežnosti, i romantike. Suva ljubavna priča koja je suvlja od sahare.

VAGA

Izabrali ste Vagu za svog muža, onda ste izabrali mekanu ljubavnu priču. Mekan kao pamuk, inteligentan, romantičana ali malo neodlučan. Zato vi svojom jasnom logikom pomozite da odabere jednu stvar i on će se vezati za vas. Iako po difoltu zaljubljive prirode, uvek će se vratiti u svoj brak. Pokušaće da vam napravi udoban i ekskluzivan bračni život.

ŠKORPIJA

Brak sa Škorpijom nije ni lak ni težak, jer zavisi od količine strasti koji mu dajete. Ako volite mešavinu različitih ekstremnih situacija koje nikada ne prestaju, onda je ovo vaša priča. Ovde ste na maratonu, egzaltiranih emocija, povremene destrukcije, velikih neobuzdanih strasti i velike posesivnosti. Brak je potopljen apsolutnom predanošću u svemu i u svakoj situaciji.

Nedeljni horoskop od 6. do 12. septembra: Mlad Mesec u Devici donosi bolju organizaciju

STRELAC

Ako imate šroke vidike, veliku svest o promenama i spremni ste da date sve, a dobijete malo, uđite u brak sa tipičnim Strelcem. Nećete oskudevati u novcu, zanimljivostima, putovanju, ali njega nećete imati. On je svetski putnik koji nije za dom i kuću. Zato možete imati sve ostalo, sem njega.

JARAC

Sa Jarcem je zagarantovan konzervativan brak. Nemojte se brinuti oko novca jer to nikada neće biti vaš problem. On će praviti novac i obezbediti svoju porodicu, a vaše je samo da ga pitate za svaki dinar koji vam treba. Ovaj tipični Jarac ne traži partnera, već poslovnog saradnika, ili bolje reći ličnog roba.

VODOLIJA

Humanitarac koji će sve učiniti da budete zadovoljni. Međutim, kada su njegove potrebe u pitanju, učiniće i više. Brak sa Vodolijom je harmoničan, sa primesama razumevanja nežnosti i mlake ljubavi. Ovde se postavljaju određene kulise u kojima imate svoju ulogu. Bez ljubomore i posesivnosti možete održavati brak do kraja života. Bitno je da ga ne poroveravate, jer vam je tako lakše.

RIBE

Ako ste stabilna, dominantna i veoma odlučna žena idealni ste za brak sa Ribom. Sve ono što on nema je u vama i ako volite da budete vođa, da gurate napred, pomažete i stalno podupirete, imate idealan brak sa Ribom. Brak u kome vi treba da budete i otac i majka svojoj deci, iako ih on bezrezrevno voli. Samo ne zna šta sa toliko ljubavi.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar