Dan za medije u NBA ligi, a tema je Novak Đoković: Bogdanović odgovorom oduševio celu Srbiju

"Odnos sa njim je više od prijateljstva"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA-EFE/ERIK S. LESSER

Sve je bliži početak NBA sezone, a u danu za nama na programu je bio i tradicionalni dan za druženje s medijima.

Tome je prisustvovao i srpski as Bogdan Bogdanović, koji je odgovorao na pitanja u vezi sa novim izazovima u dresu Atlante, ali se među njima našlo i jedno o Novaku Đokoviću.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bogdan je nahvalio najboljeg tenisera sveta, za koga je rekao da je motivacija i inspiracija i da je za njega on više od prijatelja, kao i da može da bude primer svima koji se bave sportom.

– Mogu da kažem da smo prijatelji, čak i više od prijatelja. On je ispiracija i motivacija, način kako se nosi sa svime je neverovatan. Njegov način razmišljanja je oduvek bio da bude najveći teniser svih vremena. Nije govorio osvojiću još jedan grend slem, već čak i kada nije imao nijedan grend slem, težio je ka tome da bude najveći ikada, nije samo jurio grend slem – rekao je nekadašnji košarkaš Partizana.

– To je nešto što mnogi sportisti mogu da nauče od njega, nevezano za to kojim sportom se bave, mentalitet je isti. Stvari koje je radi za svoje telo, način na koji se nosi sa svim oko njega, to je inspirativno. Odnos sa njim je više od prijateljstva – dodao je Bogdanović.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar