Ostala je bez IČEGA, sa PETORO dece: Bivša žena Ilona Maska otkrila mračnu stranu milijardera

Bili su u braku osam godina, a kaže da ju je zamenio "novim modelom"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto / Patrick Fallon / Zuma Press / Profimedia

Milijarder Ilon Mask nedavno je raskinuo sa pevačicom Kler Grajms Bušer, poznatijom kao Grajms, a na videlo je ponovo izašla priča njegove prve supruge Džastin (49), koja je šokirala svet.

Naime, u magazinu Meri Kler, bivša gospođa Mask objavila je potresnu ispovest o mračnoj strani života sa imućnim preduzetnikom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U kasno proleće 2008. godine, moj suprug Ilon Mask zatražio je razvod nakon osam godina braka i petoro dece. Šest nedelja kasnije, poslao mi je poruku da je verio prelepu britansku glumicu Tululu Rajli, koja je u ranim dvadesetima i koja se zbog njega preselila u Los Anđeles. Tada sam pomislila da se moj život s tim muškarcem pretvorio u kliše – otkrila je tada Džastin.

Dodala je da je ona bila njegova “starter supruga'”objasnivši što pod time misli. Naime, upoznali su se dok je Ilon još uvek bio student, a ona je sa Maskom prolazila sve njegove uspone i padove da bi je on na kraju zamenio “novim modelom”. Napisala je i kako je zbog ugovora, koji je potpisala dva meseca nakon venčanja, ostala bez ičega što je stekla u braku.

Džastin Mask FOTO: Printscreen/Youtube

– Rekao mi je da moramo da odemo kod advokata koji će nam pomoći oko finansijskog sporazuma na kojem u njegovoj kompaniji insistiraju. Kada sam ga pogledala u čudu, rekao je da nije reč o predbračnom ugovoru – otkrila je Džastin.

No, upravo se o takvom ugovoru radilo. Potpisala ga je u neznanju, a potpisom se odrekla prava koja su joj pripadala kao zakonitoj supruzi. Dobila je samo porodičnu vilu u Los Anđelesu koju će naslediti njena deca. Uz to, potpisala je i da se ništa što su izrekli za vreme braka, kao i nikakve scene ne smeju spominjati u sudskim procesima.

– Potpisala sam jer sam mu slepo verovala. Čemu brak ako mu ne verujem? Bili smo srodne duše. Verovala sam da se nikada nećemo rastati. Život bez njega bio mi je nezamisliv – dodala je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar