Porodila se Bojana Ristivojević: Voditeljka na svet donela devojčicu!

Beba ocenjena ocenom 10

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/TV Prva

Voditelja Bojana Ristivojević, voditeljka jutarnjeg programa televizije “Prva”, porodila se danas i na svet donela devojčicu.

Naime, voditeljka i beba se odlično osećaju, a kako saznajemo, devojčica je na rođenju ocenjena ocenom 10.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bojana je ranije izjavljivala da je imala visokorizičnu trudnoću, pa je poslednjih meseci provela mirujući kod svoje kuće.

Iako su svi misili da će lepa voditeljka da se porodi u privatnoj klinici, ona je u jednom trenutuku ipak promenila mišljenje:

– Svi znamo da je korona i dalje prisutna, znamo i koliko je opasna, ali ne smemo dozvoliti da pobedi. Zato se ne plašim, zato ne sme nijedna trudnica da se plaši. Moja zamisao na početku je bila da se porodim u privatnom porodilištu, ali već u prvim mesecima sam imala sreću da upoznam sjajne doktore, ginekologe, tako da sam kasnije sve odluke donosila sa njima. U međuvremenu sam se predomislila, pa ću se poroditi u državnom porodilištu. Presudilo je to što su mi rekli da ima sjajnih privatnih porodilišta, ali ako išta krene po zlu, porodilja se vozi u državnu bolnicu. Zašto bih onda rizikovala – rekla je svojevremeno ona.

BONUS VIDEO:

 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar