Katai Magiko dao 9. gol na osam utakmica, pa još jednom dokazao kakav je šmeker!

"Vrlo bitna pobeda za nas"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nikola Mitic/STARSPORT

U okviru 11. kola Superlige Srbije Crvena Zvezda je kao gost savladala Novi Pazar rezultatom 4:0, a utakmicu je obeležio divan pogodak iz slobodnjaka Aleksandra Kataija.

Ovo je bio 9. gol na osam utakmica “Magika” iz Srbobrana, a on je pohvalio pogodak svog saigrača Seku Sanoga i “proglasio” ga za najlepšim na utakmici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Lepo je što postižem golove. Nije to najbitnije, ali prija kada čujem tako nešto. Ključna je pobeda ekipe. Recimo, da sam postigao gol, a da je bio remi ili poraz, to bi bilo loše. Što se tiče toga ko je postigao najlepši pogodak na utakmici, prednost dajem Sanogu, ne daje golove često, pa neka bude njegov – rekao je Katai za klupski sajt.

Crveno beli se okreću obavezama u Ligi Evrope i Katai je povodom toga dodao:

– Vrlo bitna pobeda za nas. Bilo je ovo teško gostovanje sa kog nije lako odneti bodove, ali smo mi to uspeli da uradimo. Otvorili smo utakmicu na važan način i ostvarili bitnu pobedu. Već u četvrtak nas čeka meč sa Ludogorecom, gust nam je raspored, ali navikli smo na to. Imamo samo par dana da spremimo utakmicu, ali daćemo sve od sebe da budemo najbolji – rekao je Aleksandar Katai.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar