Ponašala se čudno, pa otišla na ULTRAZVUK: Kada je saznala šta joj se dešava – ŠOKIRALA se (VIDEO)

Ona nije mogla ni da sluti da će joj se to dogoditi

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen

Kada saznate da ste trudni, u vašoj glavi se javlja mešavina najrazličitijih osećanja, bez obzira da li je beba bila planirana ili ne.

Dakle, ne možete ni zamisliti sve misli i osećanja koja bi vam proletela kroz glavu kada biste otkrili da ste trudni već šest meseci, bez ijednog znaka upozorenja! U skladu sa tim, imate samo tri meseca da se pripremite za roditeljstvo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Upravo se to dogodilo jednoj ženi, kada je uradila nasumični test trudnoće nakon što su njena sestra i najbolja prijateljica prokomentarisale kako je čudna u poslednje vreme.

Korisnica TikTok -a Nidia Marica je objasnila kako je uopšte nije zabrinjavalo dok je čekala da rezultate testa, jer je bila na kontroli rađanja i tokom tri meseca imala prevremene menstruacije. Tri minuta kasnije, međutim, videla je ogroman znak „+“ kako se pojavio na testu, pa je počela da paniči i zakazala pregled kod lekara.

@nydiamvHow I found out I was pregnante ##fyp ##foryou ##pregnancy ##baby ##ohboy♬ original sound – Sarah Cothran

Kada je stigla na zakazani termin, medicinska sestra je rekla Nidiji da izgleda kao je je trudna ali “ne više od šest nedelja”, nakon što je rukama pritisnula stomak.

Međutim, nakon što je započela ultrazvuk, medicinska sestra je morala da ode kod lekara da potvrdi da je, zapravo, 23. nedelje trudna i da ulazi u 24. nedelju, a skener je pokazao „celu bebu sa udovima, prstima, crtama lica itd.“

-Shvatila sam da imam samo tri meseca da se mentalno, emocionalno i fizički pripremim za doček bebe za koju znam samo 15 minuta”, dodala je Nidija sa prestravljenim izrazom lica.

U nastavku snimka, jedna majka je podelila seriju svojih fotografija tokom trudnoće, objašnjavajući kako se njeno telo nije promenilo sve do oko sedam meseci, kada joj je stomak porastao „preko noći“.

A kako ste vi saznali da ste u drugom stanju? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO



Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar