“Njegova smrt nije bila iznenađenje”: Brat doktora Colića opisao od čega je BOLOVAO preminuli Miodrag

Miodrag je bio izuzetno voljen i cenjen, a Milan priznaje da njegov brat zaista jeste bio takav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Doktor Miodrag Colić preminuo je u 64. godini života i mnoge javne ličnosti uputile su poslednji pozdrav doktoru sa kojim su sarađivale. Ovim povodom oglasio se njegov brat, specijalista opšte hirurgije Milan Colić.

S obzirom na komentare nakon njegove smrti, Miodrag je bio izuzetno voljen i cenjen, a Milan priznaje da njegov brat zaista jeste bio takav kakvim ga opisuju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šta ja da vam kažem, to je sve tačno. Ja kao njegov brat, prosto nema smisla da vam pričam o njemu. Čak i da nije tako, ja kao brat bih mogao da budem subjektivan. Bolje nekog drugog pitajte. Naravno da je bio – rekao je Milan.

Mnogi su bili iznenađeni kad su čuli tužne vesti, a Milan Colić objašnjava kako Miodragova smrt ipak, nije bila iznenađenje za njemu bliske ljude.

– Ko je znao taj je i očekivao. On je imao neurološko oboljenje koje je trajalo prilično dugo, dugi niz godina. Ovo je očekivani završetak jedne duge i teške bolesti – rekao je Colić za “Blic”, a onda otkrio kako se supruga i deca njegovog brata nose sa ovom situacijom.

– Supruga i deca su koliko mogu pribrani u takvoj situaciji. Šta se može, stvari ne mogu da se promene – rekao je doktor Milan Colić.

Prof. dr Miodrag Colić je bio je svetski priznat specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije. Bio je vrhunski stručnjak sa preko 30 godina iskustva.

– Svojim naučnim i stručnim iskustvom dao je veliki doprinos prepoznavanju ugledu našeg udruženja i profesije. Dugo godina je dostojno predstavljao srpsku plastičnu hirurgiju u svetu. Sa ponosom ćemo čuvati uspomenu na njega – napisali su članovi ISAPS-a (Međunarodnog udruženja estetskih hirurga) u saopštenju.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar