Mariji Kulić POZLILO na Miljaninom rođendanu! Reagovala HITNA pomoć: “Samo se srušila”

Majki poznate rijaliti učesnice pozlilo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Nemanja Kostić

Dugogodišnja učesnica rijalitija Miljana Kulić proslavila je svoj 28. rođendan u porodičnom domu u Nišu, gde se lumpovalo do rane zore.

Kako pišu mediji, njenoj mami Mariji Kulić se u toku večeri slošilo, pa je urgentno došla Hitna pomoć da joj ukaže prvu pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Na proslavi je bilo dosta gostiju, prisutni su bili i Marija i Siniša Kulić koji već izvesno vreme boluju od karcinoma, ali su želelu da uveličaju slavle svoje ćerke. Kako pišu mediji, Mariji Kulić se u toku večeri slošilo, pa je urgentno došla Hitna pomoć da joj ukaže prvu pomoć.

– Video sam Mariju prvo mi se učinilo da nije ona, ali kad sam prišao bliže shvatio sam da jeste. Bila su kola Hitne pomoći, ukazali su joj pomoć, žena se ponovo srušila tamo. Strašno! Tu je bio i Siniša i Miljana koja se zabrinula, sve se to desilo oko ponoći, tako oko 12 časova, sedela je u vozilu sa otvorenim vratima, pored nje je bila medicinska sestra – priča izvor za Republiku.

Foto: ATA Images

BONUS VIDEO: 

Izvor: Republika

Komentari (2)

  1. Jadna žena bar sad kada je bolesna treba da ima mir i uslove kako bi pobedila opaku bolest ,ona je i dalje pod stresom zbog Miljane i novca ,koji nikome nije doneo ništa dobro. Jagma za prljavim novcem ne prestaje i ako su se oboje razboleli oni su pod stresom .

    Odgovori
  2. OVO JE STRASNO! Ustvari, koliko Miljana nema dušu i koliko je bezobzirna i neumoljiva kad su roditelji i dete u pitanju!!! Marija je jako vređala tuđu decu u zadruzi i prebrzo je platila visoku cenu. Ne daj Boze nikome, muku koju ova majka ima sa takvom ćerkom.

    Odgovori

Ostavite komentar