UŽAS

Isplivao šok snimak Deniz Dejm iz BOLNICE: Bila sam klinički MRTVA, dali su mi morfijum (VIDEO)

Zbog poroka je sebi upropastila život

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vlada Milovanovic

Kontroverzna zadrugarka Deniz Dejm svojom pojavom privukla je dosta pažnje, a sada je na Tiktoku osvanuo njen video koji je mnoge šokirao.

Naime, na snimku se vidi kako Denit leži u bolnici, sa maskom za kiseonik nakon jedne od operacija koje je imala. Ona je u opisu snimka napisala da je bila klinički mrtva tada.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Dali su mi morfijum, jer mi prethodni painkiller nije pomagao- rekla je Deniz iz bolničkog kreveta.

U svojoj ispovesti u rijalitiju ona je otkrila neke teške trenutke iz svog života, poput toga da nije završila fakultet jer je krenula stranputicom.

@missddameLink in bio. ##tiktokslovenija ##tiktokslovenia ##denisedame♬ original sound – MissDDame

– Nisam završila fakultet, jer sam stalno bila drogirana. Nisam bila u stanju da učim. Čak sam zbog droge i alkohola upala u depresiju iz koje sam se jedva izvukla – ispričala je Deniz.

Da bi se otrgla iz pakla droge u kojem je bila godinu dana, Deniz je sa 20 godina odlučila da se bavi modelingom. Uporedo se zaposlila i u pekari kako bi, kako kaže, preokupirala mozak poslom.

– Da bi me angažovali kao manekenku, smršala sam deset kilograma. Bila sam kost i koža! Svaki dan sam morala da mršavim da bi me angažovali za revije i slikanja. A ironija života je to da sam radila u pekari gde je izobilje ukusne hrane. Bila sam gladna, a ispred mene sve što inače volim da jedem. Ali sam bila jaka i nisam poklekla, jer sam imala više ciljeve, da napravim nešto od svog života – istakla je ona u ispovesti.

Nakon svega je otišla u Ameriku da živi sa jednim bogatim biznismenom, ali je i ta veza pukla, upravo zbog njenog drogiranja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar