Zoran UBIO Anicu jer nije htela da bude INTIMNA s njim: Uradio sramnu stvar kad su je tražila deca (FOTO)

Nakon ubistva telo je zamotao u dva ćebeta oblepljena selotejp trakom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook

Zoran Buila (51) zvani Barikada 24. jula 2019. u roditeljskoj kući u Petrovcima nožem je ubio suprugu Anicu (46) koja mu je nakon svađe rekla da više s njim neće imati intimne odnose.

– Ubio sam je jer mi je došla “žuta minuta”, ali nisam je maltretirao, pretio joj da ću je ubiti niti ju tukao niti je ranije zlostavljao psihički i fizički – rekao je na suđenju Zoran Buila (51), iz Petrovaca kraj Vukovara.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ženu je ubio nožem nakon što mu je rekla da više neće imati odnose s njim.

Nakon ubistva telo je zamotao u dva ćebeta oblepljena selotejp trakom. Mislio je da iskopa rupu u dvorištu, ali je sve bilo tvrdo te ju je stavio u kolica i ubacio u septičku jamu koja se nalazi u dvorištu.

Nakon sedam dana išao je da vidi šta se događa i ugledao je da telo pluta. Razmišljao je, rekao je, što da napravi i tada je u video jednu šipku kojom je gurao telo dole, zatim zatvorio poklopac, stavio mrežicu da zečevi ne bi upali unutra i stavio salonit ploče.

Slao je poruke da zavara trag

Nakon toga je odlazio motorom u Jankovce i Vukovar i sam je sebi slao poruke umesto nje jer su je tražila deca, a nije znao što će im reći, zašto se javlja njemu, a ne javlja njima. Tako je znao ponekad da sedi u kafiću i šalje poruke kao da ih je ona poslala, a o tome nije nikome ništa govorio, pa ni svojim sinovima.

Zbog ubistva iz bezobzirne osvete Buila je na Županijskom sudu u Vukovaru osuđen na 34 godine zatvora.

– On je zapravo priznao krivično delo, a kao razloge zašto je to učinio naveo je da mu je supruga uskraćivala intimne odnose, odnosno otvoreno mu je rekla da s njim ne želi imati seksualne odnose, nije obavljala kućne poslove kako je on smatrao da bi ona trebala obavljati, već je bila samo na internetu ili bi izlazila iz kuće – navelo je sudsko veće u presudi.

S vremenom se to nakupljalo da bi ga, prema njegovim rečima, supruga napala žaračem koji joj je istrgao iz ruke, a potom je tri puta ubo nožem u telo. Nadalje u svojoj obrani je naveo da je ostavio nož u telu, popio kafu, zapalio cigaretu i razmišljao o tome šta mu je dalje činiti. Takođe odbranom optuženog u delu u kojem on priznaje počinjenje krivičnog dela potvrđuju i materijalni dokazi, zapisnik o obdukciji, sudsko medicinsko veštačenje koje sud u celosti prihvata jer njihova verodostojnost ničim nije dovedena u pitanje.

BONUS VIDEO



Izvor: 24sata

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar