Predsednik Vučić o sastanku Milanovića i Đukanovića: “Oni su iznenađeni SNAŽNIM NAPRETKOM Srbije”

Predsednik Vučić će učestvovati na Četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obraća se iz Budimpešte uoči sutrašnjeg Četvrtog demografskog samita u prestonici Mađarske i on je tom prilikom prokomentarisao i sastanak predsednika Hrvatske, Zorana Milanovića i crnogorskog predsednika, Mila Đukanovića.

On je tom prilikom istakao da su se oni iznenadili snažnom napretku Srbije i da zato pričaju o nama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Samo tri stvari da analiziramo. Što je to Milanović rekao u petoj godini mog mandata? Srbija pre pet godina nije ugrožavala Hrvatasku ni u jednoj oblasti, a onda su se iznenadili snažnom napretku Srbije. Kada su videli da ih stižemo, nadam se i prestižemo, onda su se setili da je Vučić zlikovac. Uvredama na uvrede da odgovaram neću. Želim im sve najbolje, ali ja volim Srbiju i naš narod i uveren sam da radom možemo da sustižemo one koji su decenijama bili ispred nas. Zamislite kada se sastanu dvojica predsednika i onda im samo tema predsednik treće zemlje, pa zamislite vi to.

Podsetimo, predsednik Vučić će učestvovati na Četvrtom demografskom samitu koji se održava u Budimpešti.

Pored toga, predsednik će imati i odvojene susrete sa predsednikom Vlade Mađarske Viktorom Orbanom, kao i sa predsednikom Vlade Republike Slovenije Janezom Janšom i predsednikom Vlade Češke Republike Andrejem Babišom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar