Jovana (36) iz Beograda krije PRLJAVU tajnu već 10 godina: Izašla u grad sa drugaricom i sve je počelo

Ona je istakla da se, ipak, pokajala ali da nije mogla da se obuzda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Kada dužina godina provedenih u braku premaši jednu deceniju, mnogima, možda, deluje da je u pitanju harmonična ljubavna priča koja obiluje poverenjem, poštovanjem i srećom. Ipak, da „nije zlato sve što sija“ svedoči i slučaj jedne Beograđanke.

Žena po imenu Jovana, ispričala je 2019. godine kakav je zaista njen brak i da ništa nije kako nam se na prvi pogled može učiniti. Ona je, kako je otkrila, čitavih deset godina neverna svom suprugu koji ništa ne sluti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, tada 36-godišnja Jovana Đ. Je ispričalla da je u „srećnom” braku već 12 godina. Od kojih je muža varala punih 10!

– Nisam imala neki poseban razlog da počnem da ga varam – priča iskreno ova Beograđanka.

– Istih smo godina, sličnih interesovanja, imamo zajedničke prijatelje. Sve preduslove da budemo srećni. Ali, jednostavno, posle nekoliko meseci braka prestali su leptirići u stomaku, nije me više privlačio kao muškarac i osetila sam se prazno i nezadovoljno. On je i dalje bio divan prema meni, ali to više nije bilo to.

Jovana tvrdi da prvi put nije imala nameru da prevari muža, već da se prevara jednostavno “dogodila”.

– Izlazila sam povremeno s drugaricama, nekima od njih plakala na ramenu, a onda smo jednom prilikom kuma i ja otišle u neki klub u kojem je radio mnogo sladak barmen. Gledajući ga osetila sam nešto što s mojim mužem mesecima nisam. I eto, uradila sam to. Danima sam se kasnije kajala, pokušavala da ispravim stvari, prema mužu bila bolja nego ikad, ali ništa nije vredelo. Nekoliko nedelja kasnije ponovo smo otišle u isti klub. I tako je počelo.
Lepa Beograđanka priznaje da nije uvek bila načisto sa sopstvenom savešću, ali protiv sebe nije mogla.

– Počela sam da menjam ljubavnike, svaku priliku sam koristila za neobavezni seks, spavala sam sa svima zbog kojih sam se osećala lepo i poželjno. Pomišljala sam da se razvedem, naravno, ali mi je razum govorio da to ne činim. Jer, u suštini, moj brak nije bio loš. Muž nije ništa sumnjao, bio je zaokupljen svojom karijerom, a ja sam mu pružala dovoljno nežnosti i pažnje da ne postane sumnjičav. Barem sam tako mislila. Zašto da menjam situaciju u kojoj sam dvostruki dobitnik?

A onda se, pre godinu dana, situacija naprasno promenila. Jovani je otkriven problem sa štitnom žlezdom.

– Uplašila sam se kao nikad u životu. Čak sam u jednom momentu pomislila da me je stigla božija kazna zbog svega što sam radila. Išla sam na sve moguće pretrage i analize i muž je sve vreme bio uz mene. Tešio me i hrabrio. U jednom trenutku se nešto izleteo i shvatila sam da je sve vreme znao šta sam radila, ali je ćutao jer je želeo da me zadrži. Tada sam shvatila da nikada neću naći boljeg od njega i stare emoije su se vratile. Na sreću, moja bolest je bila benigna i prilično brzo sam se oporavila, ali sam zahvaljujući tome dobila dvostruku šansu za novi život. Sigurna sam da je neću upropastiti.

BONUS VIDEO



Izvor: Informer

Komentari (1)

  1. Emocionalna inteligencija. Nju vam kreiraju roditelji i okruženje. Roditelji i okruženje utiču na vas još dok ste u stomaku i sve do 7. godine života. Tada je konačno programiran vaš auto-pilot. Snažan podsvesni program, koji utiče na vaš život. A ko o ovome ima pojma?! Retko ko! Ni roditelji, ni lekari, ni nastavnici... Niko nam to ne objašnjava. Gospodja bolje da je otišla na psihoterapiju. Tamo se ovakve stvari rešavaju.

    Odgovori

Ostavite komentar