Tvrdio da je Ana umrla usled GRUBOG ODNOSA sa njim, a onda je otkrivena još šokantnija istina

Po svoj prilici zločin je isplanirao kako bi vratio dugove

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Anna Reed

Bivši izbacivaš iz Nemačke Mark Šacl navodno je ubio svoju 22-godišnju partnerku Anu Rid, koja je bila naslednica višemilionskog bogatstva.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Par se upoznao na Tajlandu dok je ona bila na putovanju oko sveta, a u aprilu 2019. imali su rezervisan smeštaj u hotelu Palma O Lak u Lucernu, gde je Ana pronađena mrtva u kupatilu.

Obdukcijom je utvrđeno da je umrla od posledica davljenja, a takođe je pretrpela posekotine i modrice, a Mark je tvrdio da im je s*ks pošao po zlu.

– Ana je volela s*ksualne maštarije i te večeri smo malo više popili, pa nam je grub s*ks krenuo po zlu, jer smo se zaigrali više nego što je trebalo. Stavio sam joj peškir oko vrata i počeo da je ljubim. Želela je nešto još jače, pa sam rukom u trenutku zanosa povlačio peškir svom snagom i zadavio je – tvrdio je Mark pred sudom, prenosi New York Post.

Foto: Facebook/Anna Reed

Kasnije je, međutim, utvrđeno da je ovaj otac dvoje dece koristio i ime Mark Dirtivajt, a dospeo je u dugove od oko 54.000 dolara zbog alkohola, droge i kocke.

On je navodno znao da je Ana Rid imala velike pare na računu, pa je, prema navodima, rešio da je ubije i prebaci novac na sopstveni račun.

Sud je takođe saznao da je Ana Rid naslednica bogatstva u iznosu od 16 miliona, jer njen otac Klajv poseduje ergelu vrednu više od 16 miliona dolara.

Ona je mesečno trošila oko 4.000 dolara, ali je njena potrošnja znatno skočila nakon što je upoznala Šacla.

Šacl koji je negirao namerno ubistvo, optužen je za ubistvo s predumišljajem, krađu, prevaru i krivično delo vezano za narkotike.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (3)

  1. Svim devojkama kojima su ovakve spodobe od ljudi interesantni,žalosno što moram ovo reći ali malo im je! Germansko Čudovište !

    Odgovori
  2. Nakon njene smrti da prebaci novac na svoj kont i naravno to niko nebi otkrio. Nemogu da verujem u njegovu ogranicenost.

    Odgovori

Ostavite komentar