Žena je priznala da sam OČAJAN u krevetu, a kad mi je rekla šta će sve raditi s ljubavnikom, ZANEMEO sam

Misli da je došao kraj njegovom braku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac se požalio terapeutu za seksualne odnose Deidre Sanders za problem koji ima.

– Volim je i ona kaže da voli mene, ali ne i moj penis. Ona se žali da nisam pogodio “tačku” tokom vođenja ljubavi. Siguran sam da ona misli da je moj polni organ premali da bih joj pružio zadovoljstvo, iako ja mislim da je prosečne veličine – objašnjava on.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mislio sam da je naš seksualni život u redu, ali čini se da je u poslednjih nekoliko meseci izgubila interesovanje. Sada mi je priznala da više voli svoju seks – igračku, koja je smešno velika.

– Dok smo bili samo prijatelji kad smo išli na fakultet, uvek mi je pričala o svojim seksualnim podvizima i kako voli momke koji imaju poveći polni organ. Ja imam 30, a ona 20 godina. Venčali smo se pre dve godine – objašnjava on i nastavlja:

Foto: Shutterstock

– Njen telefon je pun slika muškaraca koji imaju veliku “muškost” i otkrio sam da je bila na nekim sajtovima za upoznavanje sa obdarenim muškarcima. Mnogo je razgovarala sa jednim od tih muškaraca i otkrila mu je da bi volela da se nađe sa njim i da neobavezno vode ljuvav. Ona ga naziva svojim “velikim dečkom”. Bio sam toliko šokiran  jer nisam mislio da će ikada učiniti ovako nešto.

Foto: Shutterstock

– Zbog toga sam se osećao veoma nesigurno i ljubomorno. Činilo se da joj nije ni neprijatno kada sam se suočio sa njom i jednostavno mi je priznala da želi da pokuša sa drugim muškarcem. Ako nastavi ovako, brinem se da će uživati u seksu sa ovim muškarcem i da bi to moglo značiti kraj našeg braka, a ja ne želim da je izgubim.

Odgovor terapeuta:

– Ovo je najbolje da shvatite kao fantaziju. Uključivanje drugog muškarca u vašu vezu moglo bi da se završi katastrofalno. Nemojte to da dozvolite. Ona je odlučila da se uda za vas, a brak nije samo seks – i dobar seksualni život ne zavisi od velikog polnog organa. Recite svojoj ženi da ne bi trebalo više da posećuje veb stranice ili će vaš brak biti doveden u pitanje.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar