POSLEDNJA PORUKA Marine Tucaković: Ova njena rečenica sada dira PRAVO u dušu

Poslednja poruka koju je umetnica napisala na društvenoj mreži Tviter, a koju je koristila kako bi sa svojim pratiocima delila mudre citate, bila je iskrena i bez uvijanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Poznati tekstopisac, Marina Tucaković, preminula je nakon duge i teške bolesti. Stanje Tucakovićke pogoršalo se nakon što je rak dojke, od kojeg je bolovala, metastazirao na ostale organe umetnice.

“Rak s metastazama na jetri. Plućima. Mozgu. Kostima.”, naveo je njen sin Milan Laća Radulović, na Tviteru pre pet dana kada je od svojih pratioca tražio pomoć, pošto je Tucakovićki najednom pozlilo.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“POMOĆ!!! Majka mi ima teška gušenja. Terenska služba može doći tek u 2, što može biti kasno. U kovid legla ne želi da ide. Da li neko ima broj stručnog lica koje bi moglo da je posluša. Mi smo u Beogradu, Vračar. Hvala vam.”, napisao je Laća tog dana.

Nažalost iako je sin našeg najpoznatijeg tekstopisca bio optimista do samog kraja, telo njegove majke nije izdržalo.

Poslednja poruka koju je umetnica napisala na društvenoj mreži Tviter, a koju je koristila kako bi sa svojim pratiocima delila mudre citate, bila je iskrena i bez uvijanja, baš onako kako je Marina to činila i tokom svog života.

“Ljudi su takvi, uzeće ono što im ne treba, samo da vi ne biste imali ono što vam treba.”, napisala je Marina Tucaković.

Najveću tragediju, u svom privatnom životu doživela je 2008. godine, kada je ugašen život njenog sina Miloša Radulović.

Od tog bola nikada nije uspela da se oporavi…

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar