“Obeležili ste mi DETINJSTVO”: Nataša Bekvalac se EMOTIVNIM rečima oprostila od Minje Subote (VIDEO)

Pevačica je podelila i video iz perioda kada je nasupala u Minjinoj emisiji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Nataša Bekvalac oprostila se putem Instagrama od Minje Subote koji je preminuo posle borbe sa teškom bolešću u 82. godini.

Pevačica koja je svoju karijeru započela u detinjstvu baš u “Muzičkom toboganu”, a uz video iz tog perioda napisala je dirljive reči:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Obeležili ste mi detinjstvo i postavili moje muzičke temelje. Danas sam ovo što jesam jer sam odrastala uz Vas kao mentora i muzičkog roditelja. Muzika je put do sreće… Hvala, čika Minja – napisala je Bekvalčeva.

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Nataša Bekvalac (@bekvalceva)

– Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u ‘Toboganu’ koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam ‘kompletan proizvod’, ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo – ispričala je Nataša jednom prilikom osvrćući se na period života kada je radila sa Subotom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar