Minja Subota je PROSLAVIO Natašu Bekvalac: “Žao mi je što Hana to neće DOŽIVETI”

Pevačica je svojevremeno otkrila koliko joj je značilo učešće u emisiji "Muzički tobogan"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Čuveni televizijski voditelj Minja Subota preminuo je u 82. godini, a u svojoj emisiji “Muzički tobogan” proslavio pevačicu Natašu Bekvalac koja će mu na tome biti večno zahvalna.

Nataša je jednom prilikom rekla da je Minji izuzetno zahvalna na svemu što ju je naučio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Meni je žao što moja Hana neće doživeti to što sam ja doživela da se talentovanom decom bave na taj način kao što je slučaj bio u mojoj školi. Moja škola je imala hor i odličnu profesorku muzičkog koja je mene odmah čula, još u prvom razredu i stavila za solistu celog hora – rekla je Nataša svojevremeno i dodala:

– Postojali su razni muzički festivali na kojima je naša škola konkurisala, pa sam se tako kao solista upoznavala sa brojnim važnim ljudima, među kojima je bio i dirigent Joca Adamov. On je dirigovao i u ‘Toboganu’ koji je vodio Minja Subota. Njih dvojica su se u kombinaciji na sjajan način bavili muzikom za decu. Oni su mene prepoznali i kao dobrog pevača i interpretatora, ali i kao celokupan proizvod, jer ja nisam samo izlazila i pevala. Ja sam se trudila, uz pomoć svoje mame, da to bude čitav scenski nastup, od garedrobe do scenskog pokreta koji je mama satima vežbala sa mnom, i to svaki pokret do detalja. Kad sam se na javnoj sceni pojavila 2000. godine svi su govorili da sam ‘kompletan proizvod’, ali to nije nešto što se rađa preko noći, nego je to, uz talenat, nešto na čemu se naporno radilo – ispričala je Nataša.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar