Danas zasmejava ljude širom sveta, a doživela je NEZAMISLIVU tragediju: Za sve je kriv njen OTAC

Glumica je priznala da joj se život promenio iz korena nakon tog događaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Američka glumica i komičarka Moli Šenon ostvarila je veliki uspeh i ponovni uspon karijere zahvaljujući hit-serijama “The White Lotus” i “The Other Two”.

Međutim, malo ko zna za veliku tragediju koja joj se dogodila kada je imala svega četiri godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, Moli (56) izgubila je majku, mlađu sestru i sestričnu u saobraćajnoj nesreći za koju je bio kriv njen otac koji je vozio pod uticajem alkohola i koji je preživeo sa teškim povredama.

– Srce mi je bilo slomljeno i bila sam jako tužna, pokušala sam sve to da zadržim u sebi nekako kao dete. Ali nema šanse da osetite tu vrstu duboke boli zbog toga što su vam majka i sestra mrtve i da zadržite to sve u sebi. To se sve kasnije pojavljuje u životu i prati vas – ispričala je glumica.

Otkrila je i da su, dok se njen otac oporavljao od nesreće, ona i njena druga sestra Meri živele sa tetkom i kako je bila svesna da joj život više nikad neće biti isti. Priznala je kako je sve htela da radi kao što je radila njena majka, čak i da seče hleb.

– Sve me to izluđivalo – dodala je i navela da su i neke zabavne stvari u detinjstvu znale jako da je rastuže jer su je podsećale na sestru i majku bez kojih je zauvek ostala.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar