TOTALNI OBRT u “otmici” Filipa Golubovića: “Nisu me kidnapovali, nego sklonili iz jednog razloga”

Na kraju je zamolio tužioca da pusti okrivljene na slobodu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: MUP

Miloš Golubović je moj rođak, a Filipa Cvetanovića poznajem pet godina. Oni mene nisu oteli, nego su me sklonili u jedan stan u Borči, kako me neki ljudi, koji smatraju da im dugujem novac, ne bi pronašli, dok se ne reši situacija. Nije bilo nikakvog kidnapovanja.

Ovako je danas, kako saznaju “Novosti”, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu svedočio Filip Golubović, za čije kidnapovanje su osumnjičeni Miloš Golubović, Aleksandar Jovanović i Filip Cvetanović. Navodna žrtva je ispričala i da ga niko nije tukao, niti ugrožavao na bilo koji način.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U tom stanu u Borči proveo sam tri i po dana, a okrivljeni su mene tamo sakrili od onih kojima sam dugovao novac – ispričao je, pored ostalog, Filip Golubović. – Ja sam tražio od njih da mi nađu neko mesto gde mogu da se sklonim. Bio sam sam, a i oni su dolazili i obilazili me. Na vratima je uvek bio ključ u bravi i mogao sam da izađem. Izlazio sam povremeno da popušim cigaretu.

Na kraju je zamolio tužioca da pusti okrivljene na slobodu.

Beranac Filip Golubović, prema prema tužilačkom rešenju o pokretanju istrage, otet je 21. avgusta ove godine u Novom Beogradu. Policija ga je pronašla četiri dana kasnije u Borči.

BONUS VIDEO:



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar