Ema (34) do podne mora 3 puta da vodi ljubav, vara dečka sa šefom, kuvarom i molerom, a vikendom POLUDI!

Ubeđena je da se njen dečko neće naljutiti kada sazna da ga ona vara

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tom Merton / Caia Image / Profimedia

Ema (34) iz Eseksa u Velikoj Britaniji kaže da mora svakodnevno da vodi ljubav nekoliko puta, kao i da je počela da vara dečka jer on nije mogao da ispuni njene zahteve u krevetu.

– Ako bih na skali od 1 do 10 ocenjivala svoj libido, onda bi to bila čista desetka, dok bi moj dečko zaslužio sedmicu. Na početku je sve bilo u redu jer sve je bilo novo i nismo mogli da skinemo ruke jedno s drugog – priča ona i nastavlja:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Ali, posle godinu dana upali smo u rutinu i on je počeo da “popušta” u krevetu. Sa druge strane, meni se želja za odnosima samo povećala, naročito vikendom.

– Dok on želi da malo uspori i gleda utakmice, ja nedeljom do podneva moram bar tri puta da vodim ljubav. Shvatila sam da nam se seksualni nagoni drastično razlikuju i odlučila sam da zadovoljnje pronađem na drugoj strani. Prvo sam otpočela aferu sa svojim šefom. Ono što je meni bilo potrebno je neobavezan seks sa osobom s snažnim libidom. U osnovi, tražila sam mušku verziju sebe – objašnjava Ema.

Foto: Shutterstock

– Ubrzo sam otpočela aferu i sa zgodnim zidarom. Njemu je dosadilo vođenje ljubavi sa suprugom i imali smo mnogo zanimljivih trenutaka na plaži. Znala sam da sa strane ima još nekoliko devojaka, ali to mi nije smetalo. On me je čak ohrabrio da pronađem još partnera – navodi žena.

Foto: Shutterstock

– To sam i uradila i smuvala sam se sa kuvarom u lokalnom restoranu. On nije krio da spava s nekoliko konobarica, ali meni je to bilo sasvim u redu. Važno je samo da je naša akcija uvek žestoka – iskrena je Ema koja je ubeđena da joj njen dečko (koji inače još ne zna za njene preljube), neće zameriti što ga vara.

Foto: Shutterstock

– Mislim da on nema pojma da ga varam. Ali, i da zna, ubeđena sam da to neće uticati na našu vezu. Uostalom, on zna da ga volim, ali i da su naše seksualne energije različite i da ja imam prohteve koje on ne može da zadovolji – zaključila je Britanka.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Dailystar

Komentari (2)

  1. Upozorenje članak sadrži propagandu promiskuiteta. Kada jednom narodu uništiš omladinu taj narod neće imati budućnost.

    Odgovori

Ostavite komentar