UŽAS

Američka glumica doživela TRAUMU u Dubrovniku: Nikada ranije nisam iskusila toliku količinu MRŽNJE

Ona i njeni prijatelji zanemeli su od straha

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/Printscreen/gabunion

Američka glumica Gabrijel Junion je pre dve godine, zajedno sa koleginicom Džesikom Albom, posetila Dubrovnik, gde su promovisale jednu kriminalističku seriju.

Iako je tada tvrdila da je ovaj grad oduševio, posebno jer je veliki fan serije “Igra prestola” čiji su se pojedini delovi tu snimali, sada je u svojim memoarima istakla da joj se tokom posete Hrvatskoj dogodio incident kog se užasnula, piše People.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako se navodi, ona i njeni prijatelji tada su posetili jedan klub za koji su mislili da je gej orijentisan, a onda su shvatili da je pun rasističkih simbola, a dobili su i pretnje.

Foto: Instagram/Printscreen/
gabunion

-Nikada ranije nisam iskusila toliku količinu mržnje i pretnju fizičkim nasiljem – prisetila se, rekavši da ih je skupina neonacista pratila niz ulicu, dok su odlazili.

-Jako smo bili potreseni. Od straha i adrenalina svi smo zanemeli – napisala je Gabrijel, prenosi pomenuti medij.

Ona je dalje istakla da ovaj neprijatni događaj nije jedini koji je doživela.

-Postoje mikroagresije, ali i žestoki napadi. To znači biti osoba druge boje kože u našoj zemlji. Mislimo da smo postrasističko društvo, ali to nije tako. I to je vrlo razočaravajuće. Mislim da ljudi ne razumeju nasilje koje dolazi sa rasizmom – istakla je glumica, prenosi People.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, People

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar