Marini Tucaković rak METASTAZIRAO na mozak, pluća i kosti: “Rekla mi je da misli da će UMRETI”

Stanje joj se juče pogoršalo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Sin Marine Tucaković otkrio je na Tviteru da mu je majka veoma loše i da joj je rak dojke metastazirao na jetru, pluća, mozak i kosti.

Tucakovićeva je u utorak imala jake napade gušenja, pa je reagovala Hitna pomoć. Ona je neko vreme bila priključena na kiseonik i infuziju, ali njeno stanje i dalje nije stabilno.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Mama je imala gušenje i rekla mi je da misli da će umreti. Pozvao sam Hitnu pomoć, gde radi naša bolničarka, ali ona nije mogla da dođe. Uputila me je na patronažnu službu, koja mi je u deset ujutru rekla da ih ponovo pozovem između 14.00 i 14.30, jer ne mogu pre toga da stignu. Tada sam preuzeo stvar u svoje ruke. U tom ludilu i panici da mi majka ne umre, napisao sam tvit kako bih što pre našao tehničara koji će doći na kućnu adresu. Brzo su stigli i dali joj terapiju – ispričao je prestravljeni sin i dodaje da je posle toga lakše disala, ali da je i dalje veoma loše:

– Ona se danima ne oseća dobro, jer je poslednju hemoterapiju loše podnela. Ima svega 45 kilograma. Trebalo je da ide na zračenje, ali je preslaba za taj vid lečenja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Informer

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar