“Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto SVETO”: Posebna OSOBA u Bikovićevom životu ovako govori o njemu!

Miloš Biković jako je vezan za svog brata Mihaila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Tanjug/Jaroslav Pap

Popularni srpski glumac, Miloš Biković, odrastao je u porodici koja iako nije bila bogata, pružala mu je ljubav.

Biković je diplomirao na studijama glume, a sa njim na klasi bila je i Anja Alač, Nina Janković, Tamara Dragičević i Jelisaveta Orašanin.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Iako sve one imaju ozbiljne karijere i ostvarene su što u poslovnom, što u privatnom životu, Miloševa karijera krenula je drugačijim putem, a sa sobom mu je donela i slavu na internacionalnom nivou. Ipak, malo ko se seća početaka oovog glumca, a još manje ljudi zna da je Biković dete razvedenih roditelja, te da ima brata Mihalila koji je 16 godina stariji. Mihailo je za “Blic puls” pre nekog vremena, pričao o bratu i otkrio kako je bilo gledati Miloša kako odrasta.

Foto: ATAImages

– Miloševo rođenje doživeo sam kao nešto sveto i prvi put u životu mi je bio jasan osećaj kako su to roditelji spremni da daju život za svoje dete. S Miloševim rođenjem u meni se rodila potreba da sve što imam pružim njemu i da štitim to malo stvorenje- rekao je ranije otac Mihailo i otkrio da njih dvojica imaju poseban odnos, na koji je ponosan:

– Kada je naša majka imala dilemu da li da rodi, ja sam rekao: „Naravno, jer dok je on mali, ja ću štititi njega, a kada on poraste, a ja budem stariji, on će štititi mene“. Upravo takav je naš odnos danas. Miloš ima izuzetan osećaj za pravdu, uz razvijen zaštitnički stav.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Republika

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar