LEPE VESTI

Poznati DETALJI trudnoće Marijane Mićić: Otkriveno u kom je mesecu voditeljka i kog je POLA beba

Sve do sada je uspešno skrivala ovo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/Aleksandar Nalbantjan

Glumica i voditeljka Marijana Mićić je u poodmakloj trudnoći, a kako piše Blic, njen partner Miloš Marjanović i ona postaće roditelji devojčice. Lepe vesti su dugo krili zbog straha od koronavirusa, a sada kada se porođaj približio konačno mogu da odahnu.

-Marijana i Miloš su presrećni što će se ostvariti kao roditelji, dugo su to priželjkivali i nadali se. Ona obožava decu i godinama je žarko želela da se ostvari kao majka, međutim, neko vreme im to nije polazilo za rukom. Kad su saznali da je trudna oboje su bili oduševljeni, ne zna se ko se više obradovao – rekao je izvor za pomenuti medij.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-U prvi mah su ćutali i krili od svih dok Marijana nije ušla u treći mesec. Onda su otkrili porodici i samo najužem krugu prijatelja, svi su se radovali zbog njihove sreće. Marijanini roditelji su divni i skromni ljudi, oca joj svi u kraju znaju jer radi kao staklorezac. Ispoštovali su ćerkinu želju i nisu nikome govorili, sve se držalo u tajnosti – dodaje izvor.

Glumica trudnoću dobro podnosi, redovno ide na kontrole i viđa se sa odabranim krugom ljudi. Tako je bila sigurna da se neće zaraziti, a i da se za njenu trudnoću neće saznati do pred sam kraj, kako se i jeste desilo, navodi se dalje.

-Marijana i Miloš su dosta brinuli zbog korone, zaista se nisu kretali puno. Ona je pauzirala sve poslovne obaveze, jer ju je i doktor savetovao da miruje i da se ne izlaže prevelikom naporu ili stresu. Tek sada kada je ušla u osmi mesec trdnoće malo su se opustili, jedva čekaju da bebu uzmu u naručje. Saznali su da je devojčica, trudnoća protiče u najboljem redu i mogu da odahnu. Miloš je priželjkivao ćerku, sreći nije bilo kraja kada je shvatio da će mu želja biti ispunjena. Marijana prosto blista – zaključio je izvor za Blic.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar