“Ruka mi je TRNULA, a njegove vene kao da će da ESKPLODIRAJU”: Nije došao po ROĐENO dete, razlog je HIT

Ova 27-godišnja žena je objasnila da njen muž "lako prolazi kroz stres" i da mu je rekla da može da ostane uz nju samo ako bude pozitivan i pun podrške

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: CAVALLINI JAMES / BSIP / BSIP / Profimedia, Shutterstock

Kada dođe trenutak porođaja, počinje veliki stress za svaku ženu, a nekim čudom, muškarcima – budućim očevima je još teže! Iz bolničkih soba često dopiru razne anegdote koje svedoče o tome kako su muškarci doslovno padali u nesvest i ostajali bez teksta u trenucima kada postaju roditelji.

Tako je i jedna mama primorala svog muža da napusti porođajnu sobu, jer joj je, kako je istakla, u tim trenucima ulivao samo još veći stres.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Međutim, to se novopečenom tati nije dopalo.

Ova 27-godišnja žena je objasnila da njen muž “lako prolazi kroz stres” da mu je rekla da može da ostane uz nju samo ako bude pozitivan i pun podrške.

Naposletku, ona se požalila na društvenom forumu “Redit” i opisala šta se dogodilo.

Ona je, naime, opisala da je njen suprug, uprkos njenoj molbi da joj ne stvara dodatni stres, a u jednom trenutku joj je toliko stegnuo ruku tokom kontrakcija da joj je ona čak i utrnula.

– Iako sam imala jake bolove, videla sam mu lice, bilo je tako crveno i na čelu mu je bila vidljiva vena koja je izgledala kao da će uskoro eksplodirati – napisala je.

Uopšte nije bilo od pomoći, u stvari, bilo je frustrirajuće i negativno je uticalo na moje emocije. No, ipak, bila sam spremna da to prihvatim, ali odjednom je počeo da plače i da tako glasno jeca.

-Zatekla sam samu sebe kako vrištim, govoreći mu da prestane nekoliko puta i kao rezultat toga on mi je bukvalno viknuo na uvo. U to se uključila medicinska sestra, a ja sam joj rekla da ga izvede odande. Pokušao je da se raspravlja sa mnom, ali nije mu data šansa i bio je pod pritiskom da napusti prostoriju.

Muškarac je bio je toliko uznemiren i ljut zbog toga, da je odbio da ponovo poseti svoju ženu u bolnici i nije je video, niti upoznao svoje dete, sve dok nisu otpušteni.

Kada se vratio kući, tata je nastavio da novopečenoj mami “nabija na nos” to što nije bio tu da prisustvuje dolasku svoje ćerke na svet.

-Umorila sam se od svađa, rekla sam mu da prestane, a on je rekao da hoće, ali nikada neće zaboraviti šta sam mu, navodno, uradila tog dana – zaključila je ona.

A kako biste vi reagovali u toj situaciji, na čiju stranu biste stali? Pišite nam u komentarima.

BONUS VIDEO

Izvor: mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar