ASTROLOG PORUČUJE

Nedeljni horoskop od 13. do 20. septembra: BLIZANCI su preopterećeni poslom, RAK je neodlučan

Ovan ima manje probleme sa ishranom i težinom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao
Mars ulazi u Vagu i vaša energija na poslu se menja. Postajete manje dinamični i veoma saradljivi. Komunikacija nije oštra nego se manifestuje u blažem obliku. Poslovi su skloni lepšim i mirnijim dogovrima, zato se i dinamika usporava i dobija svoj drugi lakši oblik. Sunce u vašem polju javnih poslova donosi nove ponude.
Ljubav
Čak dve planete Mars i Sunce ulaze u polje partnerskih odnosa pa će ove nedelje vaši razgovori i dogovorisa poslovnim, ali i sa emotivnim i prijateljski raspoloženim osobama, urooditi dobrim plodom. Posvećeni ste zajedničkim ciljevima i to vas ove sedmice kupa u dobrom raspoloženju.
Zdravlje
Manji problemi sa ishranom i težinom. Odlučujete se za dijetu.

BIK

Posao
Ove nedelje tražite opipljivu podršku na poslovnom planu. Imate sve mogućnosti i da je dobijete. Zato nemojte biti tvrdogalvi i predlagati samo svoje opcije. Na pomolu su novi poslovi koji će vam prijati i promeniti raspoloženje. Ipak, ove sedmice sve radite zajedno sa poslovnim saradnicima.
Ljubav
Polje ljubavi je vezano za obaveze. Vi ste ove nedelje raspoloženi da sve radite u paru. Imate veliku želju da razbijete rutinu i učmalost u odnosu. Zato možete biti povremeno lucidni i nepredvidljivi. Moguća lepa iznenađenja od strane partnera.
Zdravlje
Smanjite unos ugljenih hidrata.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Posao
Preopterećeni ste poslom, ali i finasijama. Ipak, sve što radite pretvarate u odličnu zaradu. Zato nemojte biti na kraj srca i neiskreni prema sebi jer ste u naboju snage i energije. Tokom sedmice moguća manja iznenađenja koja ćete brzo pretvoriti u prednost. Imate velike šanse da dobijete još neočekivanog novca.
Ljubav
Možda ste malo konfuzni kada je polje ljubavi u pitanju, ali to će trajati samo do sredine nedelje. Pokušajte da spustite loptu, a ne da podižete nervozu. Možda je dobro vreme da zajedno sa partnerom pobegnete negde u prirodu. Planirajte kraće puteve.
Zdravlje
Odlično se osećate i puni ste energije.

RAK

Posao
Manje razočarenje, obmana, ili iluzija mogu obeležiti početak ove nedelje. Ipak, brzo izlazite iz te početne zbunjenosti. Budite više kreativni jer vas to može spasiti od nekih teških misli. Krajem sedmice očekujte poslove iz prošlosti ili ponude za posao.
Ljubav
Baš ste neodlučni jer imate dve opcije. U jednom trenu odgovara vam jedna, a u drugom druga. Obe ne možete imati, zato ste u problemu. Pokušajte da presečete do kraja nedelje da bi olakšali muke i sebi i vašim potencijalnim emotivnim partnerima.
Zdravlje
Solidno je vaše zdravlje.

LAV

Posao
Treba hteti, ali i treba smeti. Nađite hrabrost koju imate i budite konstruktivni. Rezultati neće izostati ako se dobro potrudite. Neke poslovne simbioze su veoma dobre za vas i vaše poslovne planove. Krajem nedelje očekujte nova poslovna rešenja.
Ljubav
Koliko ste ambiciozni, toliko to prenosite i na emotivni deo. Smanjite očekivanja od partnera jer on trenutno nije u mogućnosti da vas prati. Međutim, imate jaku podršku i želju da vam sve uspe. Krajem nedelje jačate samopuzdanje i odvažnost.
Zdravlje
Povedite računa o krvnom pritisku.

DEVICA

Posao
Vi ste već poslovno aktivni, ali ove nedelje imate pojačanu želju za zaradom. Međutim, bez velikog truda nećete ništa uraditi. Nemojte da sve ostane na priči i planiranju. Svaki trenutak je dobar da krenete u realizaciju posla. Nemojte se mnogo predomišljati jer će konkurencija da vas pretekne.
Ljubav
Sve što ste do sada uradili je u redu, ali sad ponovo zaostajete sa reakcijama. Malo ste neodlučni, zbunjeni i ne znate svoj pravac u ljubavi. Niste sigurni u sebe, ni u partnera. Jedna opšta konfuzija koja se nastavlja do kraja nedelje. Krajem nedelje imate male naznake izlaska iz emotivne krize.
Zdravlje
Odlično je zdravlje.

VAGA

Posao
Mars je u vašem znaku i donosi vam neodlučne situacije. Zbunjenost i neodlučnost su glavni, ali i velika želja za akcijom. Tako da ste na velikom raskršću između želja i mogućnosti. Vi bi da krenete i da čekate, a to nije moguće. Zato su vam poslovne aktivnosti manje više haotične i bez nekog određenog reda i rasporeda.
Ljubav
Vaše veze i emotivni odnosi su u prvom planu, ali i na velikom iskušenju. Ne iskušavate samo sebe, nego i emotivnog partnera, pa je ovo dosta uzburkan period kada je ljubav u pitanju. Krajem nedelje budite manje pasivno agresivni. Svoje namere pokušajte da jasno izgovorite.
Zdravlje
Manji problemi sa želucem.

ŠKORPIJA

Posao
Vaš vladar Mars ove nedelje ulazi u Vagu, u vaše polje podsvesti i tajni. Imate tajne dogovore na poslovnom planu i radujete se nekim akcijama koje tek predstoje. Ipak, sve je uvijeno u celofan, a vama je interesantno da istražujete. Vaši poslovi su u usponu ali su istovremeno i haotični. Potrudite se da postavite bilo kakav raspored.
Ljubav
Nije naročito snažan Mars kada se nalazi u Vagi, ali neka pasivna agresija u emotivnim odnosima se oseća u vazduhu. Zato se potrudite da ne šaljete negativne talase svojoj voljenoj osobi jer vam je samo tako došlo. Imajte u vidu da ste besni bez dobrog razloga.
Zdravlje
Manji problemi sa kičmom.

Kome pripada priznanje, a kome nov početak: Evo šta svaki horoskopski znak zaslužuje u SEPTEMBRU

STRELAC

Posao
Velika odlučnost je sada izgubila na snazi. Nemate energiju da savladate velike izazove i ne hvatajte se u koštac sa velikim poslovnim aktivnostima. Radite mudro, hrabro, ali pametno i organizovano. Ako planirate neke dogovore sa strancima potražite pomoć iskusnijih osoba. Ne možete sve sami da uradite.
Ljubav
Partnerski odnosi su uzburkani i zato zahtevaju veću posvećenost i pažnju. Rasipate energiju na nevažne stvari i ljude a potrebno je da se posvetite partneru. Potrebno mu je razumevanje i vaša nežnost. Pokažite volju za novim vidom komunikacije.
Zdravlje
Nemate zdravstvenih problema.

JARAC

Posao
Ove nedelje jure vas administrativni problemi. Neke stvari koje niste završili sada dolaze na naplatu. Bavite svim svojim repovima iz poslovne prošlosti. Vodite računa o finasijama jer ih neće biti koliko ste planirali. Krajem nedelje očekujte veći obim posla, a zaradu na istom nivou.
Ljubav
Početak nedelje obeležen je vašim negativnim raspoloženjem. Zato ste se malo udaljili od partnera. Ipak, sa druge strane medalje, vaša emotivna strana medalje će se otpiti i bićete spremni na kompromis sa ljubavnim partnerom. Zato, krajem nedelje očekujte bolje ljubavne dane.
Zdravlje
Povedite računa o opštem stanju organizma.

VODOLIJA

Posao
Novi poslovni poduhvati, nove ponude, i neočekivani obrti će obeležiti ovu radnu nedelju. Puno obaveza i pokušaji da realizujete poslovne projekte koji su vam veliki izazovi predstavljaće glavni fokus ove sedmice. Mars je u Vagi i ove nedelje daje vam prednost u timskom radu. Zato ne odbijajte pomoć poslovnih saradnika.
Ljubav
Kažu da hedonizam jača organizam, a vi ćete to rado osetiti ove nedelje. Znači, vaše emocije su na kvadrat pojačane, harmonizovane i veoma jake. Jedino što sve želite da ulepšate, pa ćete stalno voditi računa o izgledu partnera. Nemojte ga sami i šišati. Odlični partnerski odnosi do kraja nedelje donose vam veliku inspiraciju da volite i budete zaljubljeni.
Zdravlje
Hranite se zdravije.

RIBE

Posao
Ovo je nedelje koja vam donosi olakšanje na poslu i na polju finasija. Zato se osećate rasterećeno i mnogo bolje podnosite radne pritiske. Imate mogućnosti da dobijete bolje poslovne ponude o kojima treba da razmislite pre nego ih odbijete zbog straha od promena. Imajte više vere i hrabrosti u svoje poslovne veštine.
Ljubav
Ako želite strast – imaćete, ali ako želite i raskid – ništa lakše. Na vama je da odaberete koju ljubavnu dramu želite da proživite ove nedelje. Postavite emotivne situacije u sivu zonu, jer vaša isključivost može biti kamen spoticanja u emotivnoj vezi. Potrebno je da progledate kroz prste ako zatreba.
Zdravlje
Nemate velike promene na polju zdravlja.

Piše astrolog Vesna Trajković

Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar