Stavio prsten oko polnog organa, a onda su usledile MUKE: Došao s bolovima u Hitnu, reagovali VATROGASCI

Nakon višesatne borbe s prstenom, lekari su njegovu muškost napokon oslobodili "okova"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Neuobičajen slučaj dogodio se u Puli, u Hrvatskoj, nakon što je jedan muškarac čije ime nije objavljeno uspeo da zaglavi svoje genitalije u debelom, metalnom prstenu.

Bizaran slučaj oslobađanja genitalija stisnutih prstenom u četvrtak na hitnom odeljenju pulske bolnice dobio je sretan kraj.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon višesatne borbe s prstenom, lekari su njegovu muškost napokon oslobodili “okova”.

Prema pisanju hrvatskih medija, muškarac srednjih godina s grčem na licu došao je u prostorije Hitne pomoći i objasnio kako trpi jake bolove.

U ovom nezabeleženom slučaju čak su intervenisali pulski vatrogasci, koji su na kraju oslobodili muškarcu intimne delove tela od seksualne “sprave”, a poznati urolog, doktor Predrag Mamontov, na kraju je spasio celu stvar.

Zbog zaštite pacijenta lekar nije hteo da govori o slučaju.

– Ne bih komentiarisao taj slučaj zbog zaštite pacijenta – kratko je rekao za medije i zahvalio se.

Ovu bizarnu situaciju potvrdio je i šef pulskih vatrogasaca Ivica Rojnić. Rekao je da nije bilo nimalo smešno i da je satima trajala borba za spas penisa nesretnog muškarca.

– Intervenisala su dva vatrogasca, koji su nakon pola sata uspeli da oslobode muškarca od okova i od bolova koje je trpeo satima – rekao je Rojnić.

Prema nezvaničnim saznanjima, taj prsten bio je debeo oko dva centimetra, a da li je povređeni muškarac u trenutku stavljanja prstena bio sam ili u društvu – nije poznato.

– Naše vatrogasce tog dana pozvala je Hitna pomoć. Nama to ne izaziva nikakvu veliku pompu jer se mi inače, osim svojim primarnim poslom, bavimo skidanjem raznih prstenja i sličnog budući da medicinski alati, zbog izrazito tvrdog materijala od kojeg su (kao na primer ovaj) izrađeni, teško mogu da skinu takav prsten standardnom bolničkom opremom – kaže Rojnić.

– Radili su priručnim alatima, a među njim je električna i kružna testera ili dremel, kojim se inače rade gravure. Taj alat podseća na zubarske bušilice, ali je ipak malo veći. Takvi alati prilagođeni su i za upotrebu na prstima, ekstremitetima, pa tako i na tom vrlo osetljivom mestu, jer ima manju brzinu i manje se zagrijava. Vatrogasci su spomenutim alatom prerezali taj tvrdi prsten i oslobodili muškarčev “ponos”. Inače se njime uspešno skidaju razni predmeti od metala, a istovremeno postoji manja mogućnost od povrede pri upotrebi takvih alata – rekao je Rojnić.

S druge strane, dodao je, plemeniti materijali mogu se skinuti nekakvim medicinskim kleštima ako su tanji, a ako je to čelik ili nešto tvrđe, onda na scenu stupaju vatrogasci. Kod takvih i sličnih slučajeva na teren izlaze dva vatrogasca. Ovaj su prsten sekli oko pola sata, a spašavanje su ipak odradili stručnjaci, vrhunski lekari.

– Mi smo svoj posao obavili u što kraćem roku, kao i uvek, bez obzira na okolnosti – objasnio je na kraju šef vatrogasaca Rojnić.

Prema nezvaničnim saznanjima portala 24sata.hr, muškarac je čak 18 sati trpeo bolove i čekao, verovatno jer mu je bilo neprijatno da ide kod lekara. Kad je bol postao neizdrživ, otišao je po pomoć.

BONUS VIDEO:



Izvor: Slobodna Bosna

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar