“Ja ću biti potpuno DRUGAČIJA osoba na planeti”: Maja Nikolić ulazi u rijaliti, sa PSIHOLOGOM!

Maja Nikolić je rešena da promeni život iz korena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Danilo Krša

Pevačica Maja Nikolić koja svojim stavovima redovno intrigira javnost, otkrila je da će uskoro postati deo rijalitija, ali i progovorila o putu na Himalaje.

“U pitanju je jedan rijaliti, nešto novo što će biti prikazano na televiziji. Tu će biti tim stručnjaka iz raznih oblasti koji će raditi na transformaciji svih učesnika. Tu su i psiholozi, frizeri, šminkeri, kondicioni treneri…”, otkrila je Maja.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

“Ja ću biti potpuno drugačija osoba na planeti i neću samo da se promenim u vizuelnom smislu, već i rade i psiholozi sa mnom, treneri duha, tela”, dodala je tokom gostovaja na Kurir televiziji i priznala da joj je najteže samoj sa sobom.

“Svi moji muškarci u životu jednostavno su bili moje ogledalo, ja sam uz pomoć njih gledala da ja budem bolja Maja.

Foto: TV Red/printscreen

Njen sin koji ima 24 godine već ima verenicu, a popularna pevačica ne krije želju da se ostvari i kao baka. Osim toga, planira i put na Himalaje.

“Ja sam rekla da idem na Himalaje, pa ću možda ostati na pola puta u nekom selu, ali ću mentalno probati da se popnem na bilo koji vrh. To je jako teško, moraš da budeš mentalno i fizički spreman, ali ako ne pobedim sebe u ovom životu, kada ću?”, zapitala se pevačica.

“Ja u svojoj glavi nemam granice, trudim se da budem najbolja verzija sebe i to može svako “, navela je na kraju i dodala kako su joj kompleksi pomogli da bude bolja verzija sebe.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar