Andreu kod zubara napao manijak i pokušao da je KIDNAPUJE: Neviđenim potezom spasila je sebi život

Znala je da što pre nešto mora da preduzme

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/andreaelena66

TikTokerka koja se predstavlja pod imenom Andrea Elena opisala je u jednom od poslednjih postova slučaj kada ju je manijak kod stomatologa umalo kidnapovao.

Andrea je ispričala šta joj se dogodilo kako bi skrenula pažnju ostalim ženama na muškarce koji u poslednje vreme ne biraju ni prostor, a ni vreme kada će pokušati da naude devojkama.

– Otišla sam stomatologu ni ne sluteći da i tamo ima manijaka. Iza mene je kod šaltera stajao čovek koji mi je dahtao za vratom, a onda je počeo da mi postavlja lična pitanja. Prvo me je pitao kako se zovem, a onda i gde radim, gde živim i šta volim da radim. Sve se to događalo neposredno uz moje prijavljivanje za pregled, pa sam otišla da sednem u čekaonici. Kad sam videla da ide ka meni i da hoće da sedne pored mene, znala sam da nešto moram da preduzmem – rekla je Andrea.

Nakon što joj je znatiželjni ali i potencijalni napasnik, pa i otmičar, ponudio vožnju kad oboje obave preglede, ona je smislila kako da ga se otarasi.

Smislila sam da pošaljem poruku devojci na šalteru i da joj nekako sugerišem da je osoba kraj mene opasna. Dobila je poruku, pogledala me je, a onda je pozvala obezbeđenje. Dok obezbeđenje nije došlo, uporno je ponavljao da će me voziti napolju gde god da treba, moje je samo da pristanem na vožnju – naglašava Andrea.

@andreaelena66I had 3 nerve / dental blocks that’s why my mouth looks like that ok♬ original sound – Andrea Elena

Kada je obezbeđenje došlo, odahnula je.

– Momak u crnom radnom odelu, sproveo me je kod zubara kod koga sam zbog težine intervencija provela puna tri sata. Za to vreme je i zubar saznao od zaposlene za moj slučaj. U međuvremenu mi je stomatološka ordinacija obezbedila vaučer za taksi, kako bi se bezbedno vratila kući. Taksi me je zaista po izlasku iz zgrade čekao napolju. Obezbeđenje me je otpratilo dole. Nisam ni želela da se osvrćem i vidim da li je onaj napasnik još tamo. Potpuno sam ubeđena zbog načina na koji me je gledao i tonom kojim je pričao da sam imala susret sa opasnom osobom – kaže Andrea.

TikTokeri su je pohvalili za prisebnost, mada su mnogi naglasili da je možda mogla da odloži intervenciju, odnosno da se samo pokupi i ode kući.

– Palo mi je to na pamet, ali kad sam čula u toku razgovora s manijakom da je s prozora video kako izlazim iz Ubera i nemam prevoz, shvatila sam da bi ga bežeći napolje samo namamila da me prati – rekla je Andrea.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar