Špijunirala KOMŠIJE, pa umalo ostala bez glave: Muku mučila satima, vatrogasci ostali u šoku (FOTO)

Nije poznato što se dogodilo posle spašavanja, a korisnici Fejsbuka su uglavnom bili saglasni u tome da je, valjda, ovog puta jadna žena naučila lekciju o privatnosti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Peter Erik Forsberg/Prague / Alamy / Alamy / Profimedia, Printscreen/Facebook

Svedoci smo da neretko volimo da “zabijamo nos” tamo gde mu nije mesto. Uglavnom nam se tada, na udaru nađu naše komšije, pa se, kada im čujemo glasove, “pretvorimo u uvo”.

Takav slučaj “prisluškivanja” je šokirao javnost pre dve godine, s tim što ova anonimna žena nije zabila nos u tuđa posla, već glavu! Da, upravo tako.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, jedna žena iz Kolumbije je pet sati provela zaglavljena između rešetaka na ogradi. Nju je zanimalo da li je njen komšija kod kuće pa je provirila glavom – napisali su vatrogasci na društvenim mrežama.

Ipak, nije se provela kako je očekivala. Fotografija na kojoj se vidi kako se rukama drži za rešetke dok joj glava stoji zarobljena s druge strane ograde, obišla je svet.

Nije poznato što se dogodilo posle spašavanja, a korisnici Fejsbuka su uglavnom bili saglasni u tome da je, valjda, ovog puta jadna žena naučila lekciju o privatnosti.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar