ŠOK

Jovana Jeremić progovorila o svojim INTIMNIM snimcima, pa dodala: Muškarci mi šalju slike POLNIH organa

Bez dlake na jeziku sve otkrila

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/ Časlav Vukojičić

Voditeljka Jovana Jeremić svojim izjavama redovno privlači pažnju, a sada je progovorila i o svom intimnom životu.

-Se**ualni život je odličan, isto kao poslovan. Ja sam strastvena škorpija i u svemu sam navikla da imam sve desetke. Kada je neko moj partner on je pažljivo izabran i u svemu može da me isprati – rekla je ona za Kurir.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Ona se osvrnula i na to kakav s**s voli i da li, možda, ima neki eksplicitni snimak.

-Volim onaj koji je emotivan, ja ne volim s**s, ja vodim ljubav. Snimke nemam. Ja nisam osoba koja dozvoljava da se snima u s**sualnom odnosu. To je intiman čin, a ja sam jako povučena privatno. Kakva sam u s**su to znaju moji partneri, ali sam, po svemu sudeći, nezaboravna – dodala je ona u svom maniru.

Otkrila je i da li joj se udvaraju i muškarci i žene.

-Da. Ja sam javna ličnost, zahvalim se, bitno je samo da li je on singl ili zauzet. Zauzete muškarce vraćam njihovim ženama. A, žene mi se nikada nisu udvarale. Šalju mi muškarci slike polnih organa u Inboks, ali ja to samo pogledam i idem dalje. Puštam ih nek drndaju ako im više tako odgovara, šta sad – zaključila je Jovana za pomenuti medij.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Kurir

Komentari (6)

  1. KO NORMALAN BI SA TOBOM IMAO SEX????...SKRACENA,GLAVATA,BEZ VRATA...IZUZETNO IRITANTNA I GLUPA...MENI TO NIJE SEXY...MADA,IMAS BOLESNIKE KAO STO SI TI...

    Odgovori

Ostavite komentar