Martu pronašli u lokvi krvi, a njen sin izgovorio je rečenicu posle koje su ukućani zanemeli

Navodno je bolovao od šizofrenije

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Fernando Galasi osumnjičen da je ubio majku, Foto: Cronica.ar

Fernando Galasi (40) iz okoline Buenos Ajresa usmrtio je svoju majku, učiteljicu u penziji Martu Aguero, a zločin je najpre priznao svojoj snaji, prenosi argentinska Cronica.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Pretrpeo sam izliv besa. Čini mi se da sam pretukao majku nasmrt – navodno su bile reči kojim je snaji priznao ubsitvo.

Zločin se dogodio u ponedeljak, a snaja ubice obavestila je policju koja je došla na licu mesta i zatekla telo žene, bez znakova života.

Obdukcijom koja je rađena dan kasnije, utvrđeno je da je žrtva zadobila nekoliko udaraca u glavu, a da se prilikom napada branila, ali bezuspešno.

Njen sin Fernando Galasi odmah je uhapšen, a prema izvorima iz istrage, policajci su u kući navodno pronašli potvrdu koja ukazuje na to da je Galasi bolovao od šizofrenije, iako su pritvorenika pregledali psiholog i psihijatar, koji su utvrdili da je orijentisan u prostoru i vremenu.

Foto: Youtube/Printscreen

Tužilac Herman Kamafreita koji vodi ovaj slučaj rekao je da osumnjičenom preti doživotna robija ukoliko dođe do presude da je kriv.

– Ovde se radi o ubistvu “otežanim krvnim srodstvom”, a ovakva vrsta zločina sa predumišljajem predviđa doživotnu kaznu zatvora – naveo je tužilac.

Okrivljeni je odbio da svedoči pred pravosudnim službenikom koji je naložio da Galasi ostane u pritvoru i da bude podvrgnut lekarskim pregledima.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar