Sećate li se Listerove ĆERKE iz Porodičnog blaga? Više nije plavuša, zbog LJUBAVI je napustila sve (FOTO)

Nikada joj nismo saznali ime u kultnoj seriji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: RTS/printscreen

Serija “Porodično blago” mnogo puta se reprizirala na Javnom servisu Srbije, a zgode i nezgode junaka ovog popularnog televizijskog projekta i dalje se prepričavaju. Mnogi se sećaju čuvenog Listera, kog je glumio Branko Cvejić, dok se njegova ćerka, kojoj nikada nismo saznali ime, pojavljuje u nekoliko epozoda.

Nju je tumačila Anika Milićević, koja se danas preziva Grujić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Oduvek sam maštala da budem glumica. Spontano je to došlo. Niko se u porodici nije bavio glumom. Moja nana mi je pred smrt rekla: “Lepo što se baviš ovim poslom”, iako joj nije bilo drago dok sam to studirala – rekla je ranije Anika, koja je glumu završila u Prištini.

Ova šarmantna glumica je iz rodnog mesta Lipljan otišla za Beograd da okuša sreću, kada je počelo bombardovanje 1999. godine.

– Taman je karijera krenula uzlazom putanjom. Krenula sam da radim sve više i više i onda je sve to odjednom prekinuto. Bila sam mlada i hrabra i išla na nekoliko mesta. Predstavila se i rekla da volim da radim to što sam završila, ali silom prilika to je prekinuto. Dobila sam šansu da igram u Ateljeu 212. To je bilo predivno iskustvo – kazala je ona jednom prilikom.

Foto: Youtube/printscreen

– Igrala sam u dve predstave, ali sam izašla iz toga. Nešto me je vuklo da se vratim na Kosovo – dodala je Anika, koja više nije plavuša.

Prema njenim rečima odustala je od karijere u velikom gradu.

– Bilo mi je teško da živim na relaciji Beograd – Lipljan i odlučila da se vratim ovde, gde sam upoznala sadašnjeg supruga. Tu smo se i venčali. To je sudbina – istakla je Anika, koja ima 16-godišnjeg sina.

BONUS VIDEO:

Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar