Ko je SIN Hanke Paldum: Dve godine proveo u ZATVORU, lečio se od DROGE, pa ponovo završio iza REŠETAKA

Ovo nije prvi put da se sin bosanske pevačice ima problema sa zakonom

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: YouTube/Printscreen

Sin pevačice Hanke Paldum Mirzad Brkić uhapšen je, kako prenose bosanski mediji, u Neumu zbog napastvovanja jedne devojke (26) i prisiljavanja na seks. Vest je potvrdila i PR policije u Neumu.

Ovo nije prvi put da se sin bosanske pevačice ima problema sa zakonom. Naime, pevačicin naslednik je osuđen na dve godine zatvora jer je automobilom 2014, udario tri pešaka, od kojih su dva bila teško povređena.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Brkić je tada podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstantovano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Pošto je uhapšen, Brkić je tada policajcima pobegao, koja ga je pet i po sati jurila po glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Hanka je tada branila sina i smatra da je kazna koju je dobio stroga.

– Teško mi je kao što bi bilo svakoj majci, ali tu emociju držim za sebe. Moj sin je dobro, u jednu ruku, iako ne može biti dobro zato što je u zatvoru. On je osuđen na dve godine zatvora zbog saobraćajne nesreće koju je počinio. On služi svoju kaznu i na sreću nije bio teško povređen. Svi su napravili da je on jedan zločast momak, a osuđen je na tako veliku kaznu samo zato što je sin Hanke Paldum. Mnogi su mi rekli da za to što je počinio nije trebalo ni godinu dana da dobije. Svakom detetu je teret kada mu je roditelj poznat i popularan jer tada presuđuju drugi aršini – pričala je tad pevačica.

Njen naslednik je pod stalnim nadzorom psihijatara zbog ranijeg konzumiranja narkotika.

– Posećujem ga stalno – otkrila je jednom prilikom Hanka.

-Trudim se da ga dovedem na pravi put, ali mi to nikako ne polazi za rukom. Borila sam se i još se borim, ali sad ne želim da ga vidim dok ne ode opet na lečenje. Mirzad nije zlato od deteta i toga sam svesna. Ali ima svojih kvaliteta i sin mi je. Volim ga – govorila je pevačica.

Nakon što je Mirza pod dejstvom amfetamina svojim terencem pregazio tri žene na stanici autobusa i teško ih povredio, sud mu je odredio obavezno lečenje. Pevačica ga je poslala na odvikavanje u najbolju nemačku kliniku.

-Dok je bio u Nemačkoj, sve je krenulo nabolje. Radio je i nije bilo nikakvih problema, a zatim se iznenada vratio u Sarajevo zbog devojke. Izgubio je glavu za njom. To je jako burna veza. Stalno raskidaju i mire se – rekla je Hanka.

Mirzad Brkić je 2014. iza rešetaka završio jer je policija kod njega pronašla gasni pištolj “rekord” bez metaka, paketić s materijom, za koji se sumnja da je heroin, kao i srebrne minđuše i ogrlicu, pisali su tad mediji.

Osim toga, 2011. godine njegovo ime ponovo se našlo u medijima, kada je ranjen u mafijaškom obračunu.

UHAPŠEN sin Hanke Paldum: Optužen da je devojku maltretirao, pa PRISILJAVAO na intimni odnos

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (2)

  1. Baš divno dijete. Nije ni čudo da ga ona voli...Tri pješaka pregazi, ej ...ne jednog nego tri i puno je robijati dve godine....Da li mu se i mama drogira???

    Odgovori

Ostavite komentar