Strašan skandal u Bosni: Teške malverzacije, menadžer platio da mu golman brani za reprezentaciju!

Sve je otkriveno

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Tim Goode / PA Images / Profimedia

Na Balkanu se uvek priča o uticaju menadžera i klubova na pozivanje igrača u reprezentacije, a sada je u Bosi i Hercegovini izbio skandal.

Među „zmajeve” su često pozivani fudbaleri i pored toga što u svojim klubovima uopšte ne igraju, a kako se pojavila prepiska u kojoj se jedan poznati fudbalski menadžer hvali kako je završio posao za svog klijenta, koji će, prema onome što stoji u prepisci, dobiti priliku da igra na utakmici BiH – Kostarika, koja je odigrana 27. marta ove godine.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Fudbalski agent unapred je znao kada i kako će njegov klijent zaigrati u državnom dresu, a za to je, kaže, i platio nekome u Savezu BiH.

„Moj mora biti pozvan i mora braniti prijateljsku utakmicu 27.3. protiv Kostarike! Tako sam dogovorio i kaparu dao – stoji u delu prepiske.

Sve što je menadžer napisao na kraju se i obistinilo. Njegov klijent zaista jeste zaigrao u prijateljskom susretu protiv Kostarike, što predstavlja čvrst dokaz da je barem jedan igrač u reprezentaciji „kupio” svoje mesto u nacionalnoj selekciji.

Selektor Ivajlo Petev osvrnuo se kratko na optužbe Asmira Begovića, sada već sigurno bivšeg reprezentativnog golmana, koji je selektora, predsednika saveza Vicu Zeljkovića i Zvjezdana Misimovića nazvao kriminalcima.

Na pitanje kako komentariše optužbe Asmira Begovića, Petev je odgovorio:

„Nikako.

Nije otkriveno o kome se radi, ali s obzirom na to da je u pitanju golman može biti samo Nikola Vasilj ili Kenan Pirić, koji ga je zamenio u 58. minutu.

Možda je zbog toga Begović bio tako oštar…

Bonus video:

Ovo je prava istina o pljački kuće Đokovića: Najnoviji detalji skandala u Marbelji



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar