Prijavila policiji da je zlostavljana, a službenik ju je PREDAO manijacima koji su je silovali 15 PUTA

Život joj se te noći pretvorio u pakao

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Ilustracija/Shutterstock

Devojka od 12 godina iz Oldama prijavila je policiji da je bila žrtva s*ksualnog napada u nadi da će se rasvetliti slučaj. Tom prilikom nije ni slutila da će ista policiji biti “kriva” i odgovorna za zversko silovanje koje je pretrpela nakon što je izašla iz stanice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Naime, policijski službenik je devojčici uzeo podatke i rekla joj da prihvati prevoz do kuće koju su joj ponudila dvojica muškaraca koja su u tom momentu puštena iz pritvora zbog prekršaja u saobraćaju, prenosi Mirror.

Umesto da je odvezu kući kako su obećali, oni su je dovezli do kuće strave gde su je čekali još šest muškaraca.

Devojka je kasnije iste noći pretrpela 20 s*ksualnih napada, uključujući i 15 silovanja.

Incident se dogodio u oktobru 2006. godine, a do dana današnjeg uhapšen je samo jedan osumnjičeni.

Foto: Shutterstock

Skoro 15 godina kasnije, takođe, niko od policijskih službenika nije odgovarao za neodgovorno ponašanje koje je rezultiralo zverskom silovanju.

Žrtva sada ima 27 godina, a ta noć je obeležila njen život i žigosala je za sva vremena.

– Život mi je tada izašao iz koloseka. Ta noć me uvek proganja, čak i kad pokušavam da nastavim dalje. Nijedno dete ne bi trebalo da prolazi kroz ono što sam ja prošla. Trauma nikada nije prošla, niti će ikada proći. Ovo govorim kako bih zaštitila druge – navela je nesrećna žena.

Ona je potom opisala šta se dogodilo kobne večeri.

Navela je da je u dvorištu crkve pila jabukovaču kada ju je nepoznati muškarac s*ksualno napao.

– Otišla sam da prijavim napad, službenik je video da sam malo popila, ali nisam lagala. Nakon napisane prijave, rekao mi je da odem kući sa muškarcima koji su u međuvremenu pušteni zbog prekršaja u vožnji i koji su mi ponudili prevoz. Na suvozačevom sedištu bio je još jedan muškarac, a onda su me odvezli do jedne kuće gde su bila još petorica. Molila sam da to ne rade, ali nisu me poslušali – istakla je 27-godišnjakinja.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (4)

  1. Kako su mogli samo jednog da uhapse ako su dvojicu ranije priveli imali su sigurno njihove podatke, broj tablica, adresu, fotografije i sve redom.

    Odgovori

Ostavite komentar