POČELA POSLEDNJA SEZONA

ZADRUGA 5: 59 novih zadrugara uselilo se u Belu kuću – evo KO je sve u trci za 50 hiljada EVRA!

Poslednja, peta sezona najgledanijeg rijalitija Zadruga zvanično je počela

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Printscreen

U Belu kuću tokom protekle noći uselilo se 59 takmičara, koji će se tokom narednih 10 meseci boriti za nagradu od 50 hiljada evra.
Takmičari su se tokom svečanog otvaranja pete sezone predstavili gledaocima i najavili dobru zabavu, a šta nas čeka u finalnoj sezoni najgledanijeg rijalitija, saznaćemo u narednim mesecima.

I poslednja grupa takmičara uselila se u  Belu kuću. Ovog puta Dušici u studiju pridružili su se Nikola Grujić, Aleksandar Todorović, Lepi Mića, Emilija Velemir, Miljana Kulić i Stanija Dobrojević, koji su se nakon kratkog razgovora sa voditeljkom uputili ka Zadruzi.

Nakon što se i šesta grupa uputila ka Beloj kući, nova grupa budućih zadrugara pridružila se Dušici u studiju. Gledaocima su se predstavili Ante Baždarić, Lorna Pratnemer, Sandra Todić, Vladana Zlatanović, Vladimir Peleš, Sandi  Kojić i Filip Car.

I nova, šesta grupa učesnika Zadruge 5 spremna je za ulazak u Belu kuću, a među njima su Sandra Rešić, Petar Vasić, Bane Đokić, Sandra Bajić MC Alex i Isko.

Peta grupa zadrugara stigla je u studio, a među prvima gledaocima su se predstavili Stefan Mihić i Mia Jovanović.

foto: Printscreen/TV Pink

Odmah za njima Dušica je ugostila već poznato rijaliti lice koje smo upoznali u Zadruzi 3, Mateju Matijevića.

foto: Printscreen/TV Pink

Gledaocima su se potom predstavili Magdalena Milinčić, Stefan Krstović, Dino Dizdarević, Marko Osmakčić i Nevena Savić, nakon čega su se svi zajedno uputili ka Beloj kući.

foto: Printscreen/TV Pink

Prva iz četvrte grupe učesnika nove sezone rijalitija Zadruga je intrigantna umetnica iz Splita, Olja Vampirica.

foto: Printscreen/TV Pink

Olja je tokom predstavljanja otkrila da planira da “povampiri Lepog Miću”, a voditeljku Dušicu zanimali su detalji ovog plana. Ipak, Olja je ostala pri tome da ne želi da otkriva detalje, već da želi da iznenadi gledaoce:

– Kad bih ja sve vama rekla, propala bi sezona. To je mala tajna – rekla je Olja.

Nakon Olje, gledaocima se predstavio Sale Luks, a potom i pevačica iz Crne Gore Marijana Zonjić.

Pevač Davor Lazić naredni je učesnik, a Dušica nije propustila priliku da ga pita da li je istina da je Darko Lazić zaista njegov polubrat, kao što je Davor nedavno ispričao medijima, a Darko ubrzo i demantovao njegove navode.

– Ja i Darko smo imali interni dogovor 2019. godine da se ja predstavljam kao njegov brat, ali ne znam zašto se on nije pridržavao toga. Nisam mu polubrat, ali jesmo rođaci – priznao je Davor.

foto: Printscreen/TV Pink

Nakon njega budućim zadrugarima u studiju pridružila se bivša teniserka Ana Spasojević, a potom i komunikolog Olga Margitić.

Poznati trener sa Jutjuba, Svetislav Stevanović Limeni, predstavio se gledaocima kao novi učesnik Zadruge. Ima 73 godine, a kako kaže, zadrugari mogu da očekuju treninge već od 6 sati ujutru.

Četvrta grupa potom se uputila ka Beloj kući gde se pridružila ostalim učesnicima.

Treća grupa takmičara ušla je u Belu kuću.

Voditeljki Dušici Jakovljević u studiju se pridružila pevačica i bivša Pinkova zvezda, Sandra Čaprić, a odmah za njom i muzičar i producent MC Damiro.

Dobro poznato rijaliti lice, Bane Čolak, naredni je učesnik.

Frizer Đorđe Nikolić, poznatiji kao Đole Kralj, dolazi iz Novog Sada i otvoreno priznaje da od njega gledaoci mogu da očekuju sve, pa i seks pred kamerama, kako sa ženama, tako i sa muškarcima.

Naredni takmičar je Miki Đuričić, koji priznaje da mu je ovo 13. po redu rijaliti. Poznati rijaliti učesnik tvrdi da će ga ovog puta javnost upoznati u drugačijem svetlu.

– Hoću da se prikažem u boljem svetlu nego do sada. Kažu da sam se mnogo promenio – priznaje Miki koji se nedavno ostvario u novoj životnoj ulozi kada je postao otac ćerkice.

– Svi kažu da je dete isto ja – ponosno priznaje Miki, a potom otkriva šta gledaoci mogu da očekuju u ovoj sezoni rijalitija.

– Dovoljno sam se izblamirao za sve ove godine u rijalitiju, ne mogu biti gori, mogu samo bolji – priznaje Miki.

Nakon njega takmičarima se pridružila i pevačica Tanja Jovićević, a potom su se svi zajedno uputili ka Beloj kući.

Druga grupa zadrugara pridružila se takmičarima koji su prvi stigli u Belu kuću:

Fran Pujas nam je svima poznat iz prethodne “Zadruge”, a sada se pojavio i u novoj sezoni. Oodmah za njim voditeljki Dušici u studiju pridružili su se Aleksandar Bogunović i Milana Šarac, a onda i najintrigantnija takmičarka ove sezone, dvadesetpetogodišnja Deniz Dejm koja dolazi iz Ljubljane.

-Inteligentna sam, imam IQ 155. Uvek imam švalere, a volim bogate i harizmatične muškarce. Palim se i na žene, biseksualnog sam opredeljenja, dopadaju mi se Ana Korać i Maja Marinković – rekla je Deniz tokom predstavljanja, a potom dodala:

-Imam tešku prošlost, bila sam alkoholičar – rekla je Deniz i dodala da je imala problema i sa drogom, ali i nimfomaijom.

-Doručak mi košta više nego nedeljni budžet, ja ću tamo propasti – iskrena je nova zadrugarka.

Nakon Deniz, takmičarima iz druge grupe pridružila se modna dizajnerka Viktorija Mitrović, a potom i svima dobro poznata zadrugarka Jovana Tomić Matora. Druga grupa potom se uputila ka Beloj kući.

Foto: Printscreen/ Youtube/ Zadrugaoffical

 

Foto: Printscreen/ RTV Pink

Pevač Zoki Šumadinac ušao u “Zadrugu 5”, rekao da ne dolazi u obzir bilo kakva vrsta intime u rijalitiju. On je u studiju rekao da je nakon mnogo razmišljanja doneo odluku da ne učestvuje u rijalitiju. Voditeljka Dušica Jakovljević ga trenutno ubeđuje da ne odustaje.

Ipak, ovo je bio samo još jedan njegov trik i on se vratio u studio.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Zanosna Anđela Đuričić iz Herceg Novog naredna je zadrugarka koja je stigla u studio kod Dušice Jakovljević. Kako kaže, ljudi koje poznaje nisu baš bili za njen ulazak u rijaliti, ali su je podržali. Najviše je nervira laž.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Zgodni vaterpolista Ivan Radosavljević pridružio se drugoj ekipi koja će ući u Beli dvor. Idealan tip devojke mu je Stanija Dobrojević, kako je rekao.

Naredna zadrugarka dolazi iz Nemačke i nije mnogo znala o “Zadruzi”. Bila je u nekoliko nemačkih rijalitija, u jednom je upoznala momka sa kojim je uplovila u vezu, a nakon nekoliko meseci saznala je da je on gej. Ona je Vanja Rasova.

Sledeća zadrugarka je dvadesedtvogodišnja pevačica Aleksandra Kostadinović.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Aleksandra Subotić je stigla u studio. Mnogi jedva čekaju da vide kako će se ponašati. Kako je rekla, dvoumila se jedino zbopg svoje bebe, a istakla je i da joj je motiv da dokaže da sama može da zaradi novac i da nije sponzoruša.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Sledeći koji ulazi u studio zadruge, prvi iz naredne grupe jeste Mensur Ajdarpašić. Čim je stigao rekao: -Ima mnogo zanimljivih devojaka ovde.

Time je jasno stavio do znanja da ima šanse da u ovoj sezoni pronađe novu ljubav.

Foto: E-Stock/M. Rafailović

Nove zadrugare je pred Belom kućom dočekala Ivana Šopić koja se ovog puta našla u ulozi voditeljke.

Prva grupa ušla je u Beli dvor i rekla: -Vidimo se za 10 meseci.

Jedan od najvećih zavodnika pridružio se ekipi u studiju, jednom je rekao da više nikad neže ući u “Zadrugu”, a sada je opet tu, u pitanju je Stefan Karić. Njemu Dalila i Dejan nisu hteli da pruže ruku.

Foto: TV Pink/Printscreen

Fatalna crnka Sanja Grujić naredna je takmičarka koja se pridružila ostalima. Janjuš je odmah priznao da joj je pisao poruke, ali bezazlene i prijateljske, kako je naveo.

Foto: Printscreen/ RTV Pink

Nakon Janjuša, poznata po oštrom jeziku, ušla je Irma Serjanić. Ona se odmah “zakačila” sa janjušem i istakla da ga ne voli, a on je odbrusio da “ne zna šta joj je”

Foto: Printscreen/RTV PINK

Milica Veselinović iz Varvarina je naredna takmičarka koja je ušla u studio.

Foto: Printscreen/RTV Pink

Marko Janjušević Janjuš je treći zadrugar koji je došao u studio.

Otkrio da je sa bivšom suprugom u dobrim odnosima, ali i da mu je ćerka rekla da treba da nađe neki drugi posao umesto “Zadruge”.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Dalila Dragojević je prva koja je došla u studio kod Dušice i koja će ući u rijaliti. Nakon nje, ušao je i Dejan Dragojević.

foto Vlada Milovanović

Voditelj Dragan Marinković Maca spreman je za početak rijalitija i ne krije uzbuđenje zbog svega, a otkrio je i neke novitete koje ćemo videti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je rekao kako će takmičari već pri ulasku imati veliki zadatak, te da će ih sačekati jedan lavirint.

-Da, to je lavirint i svi će proći tuda, biraće vremena i onda će ih sačekati kreveti – rekao je Maca okupljenim novinarima.

Kako kaže, ne bi ušao u “Zadrugu”.

-Nema potrebe, pre 11 godina sam bio na “Farmi” sad, niti koga glorifikujem, niti umanjujem, ovo je sad nešto dijametralno suprotno i od “Farme” i od “Velikog Brata”, nema potrebe da ulazim – rekao je on.

Sa druge strane, njegov kolega Milan Milošević bi voleo da se ponovo nađe u rijalitiju.

-Naravno, pa ja bih i sad ušao da su mi dali pare koje sam ja tražio. Uvek se grozim kad neko kaže “neću u rijaliti ponovo”, pa kako nećeš kad te rijaliti stvorio? Ja sam ušao u rijaliti i postao zvezdetina – rekao je Milan.

On je, potom otkrio i za koju sumu bi se ponovo našao pred kamerama rijalitija.

-Za 600.000 evra. Mislim, ja stvarno lepo živim, ali stvarno puno i radim.

Njemu se ispred studija pridružila i koleginica Dušica Jakovljević koja je došla veoma neobično stilizovana u dugačkoj, zelenoj, sjajnoj haljini, a isti detalj imala je i na glavi.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

Ostavite komentar