“Darko se promenio, postao je PAPUČA”: Lazićev prijatelj otkrio DETALJE pevačeve veze sa Barbarom

Kaže da pevač više nije isti čovek

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić, Instagram/Printscreen

Pevač Darko Lazić je već neko vreme u vezi sa koleginicom Barbarom Bobak, a nejgov blizak prijatelj tvrdi da se jako promenio.

– Darko se promenio za 180 stepeni. On koji je bio ženskaroš, nema gde ga nije bilo i sa kim nije skitao, sad je kao bubica. Barbara ga je uzela pod svoje, sve je sluša. Sprema joj klopu, pre neki dan nam šalje snimak kako je fenira. Ona se istuširala, oprala kosu, pa joj on pravi frizuru. Ej, Darko! Ništa ne može sam da odluči, mora da se čuje sa Barbarom, da vidi gde je ona, da li se ona slaže – naveo je Darkov dobar drug za “Svet”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je rekao, nije siguran koliko će sve potrajati.

– Mi ga volimo kakav god da je, ali je baš postao papuča. Sećam se, pre su ga saletale devojke sa svih strana, sa onom koja mu se svidi on se smuva, razmeni kontakt, ali se ne vezuje. Sada nikog drugog ne primećuje, samo Barbaru. Ok, ona jeste i ortak i brat i riba i pevač, i sa njom ima sve. Razume i njegov posao, ali do kada će sve to trajati videćemo. Ponašaju se kao pubertetlije. Marinu spominje samo kada priča o sinu – ispričao je on za pomenuti list.

BONUS VIDEO:

Izvor: Svet

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar