Ispovesti obdarenih: Muškarci nam zavide, devojke PLAČU kad se skinemo, a ponekad se sve završi u bolnici

Druga strana medalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Domen Colja/Alamy/Profimedia

Oduvek su muškarci bili opterećeni veličinom svog polnog oragana, i za to se vezuje mnogo njihovih zabluda i kompleksa.

I to se neće promeniti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

I većina pripadnika jačeg pola će često razmišljati o tih magičnih “dodatnih” dva, tri centimetra…

Međutim, za natprosečno obdarene muškarce, veliki “ponos” je često nepremostiva prepreka u životu.

Džoržet Kali, kolumnistkinja britanskog lista “The Sun”, razgovarala je sa četvoricom obdarenih muškaraca.

Ovo su njihove priče:

Džo (23 centimetra)

Fotograf Džo O’Brajen (31) živi s dugogodišnjom partnerkom, šminkerkom Džasmin Džons (24), u Velingborou u Engleskoj.

Foto: Shutterstock

– Nikada nisam znao za ništa drugačije, ali svestan sam da je prema statistikama moj penis znatno iznad proseka, čak za devet centimetara – rekao je Džo.

– Za mene je veličina bitna, a zbog svoje sam uvek u životu imao samopouzdanja, od presvlačenja u teretani pa do prvog seksa s novom devojkom. Mislim da je to razlog što sam uvek imao zdrav seksualni život i puno partnerki. Ipak, ne mislim da je veličina ono što muškarca treba da određuje. Svi u spavaćoj sobi vole različite stvari, a ipak je komunikacija na kraju ključ svake uspešne veze. Ipak, super je znati da mogu da zadovoljim devojku u krevetu – zaključio je on, a Džasmin dodaje da je polni organ njenog dečka “idealne veličine”.

Foto: Shutterstock

– Džo ima najveći organ od svih s kojima sam bila, ali to mi nije problem. Meni je savršene veličine i definitivno je poboljšao moj seksualni život. S većim penisom možete da više eksperimentišete u krevetu, a i ne morate da se oslanjate na predigru. Imala sam u životu nezaboravnih seksualnih iskustava, ali sada znam da često nisam u potpunosti uživala u vođenju ljubavi dok nisam upoznala njega – kaže Džasmin.

Kris (20 centimetara)

Kladioničar Kris Dikson (23) živi s partnerkom Sidni Bredberi (21) i njihovom jednogodišnjom ćerkom u Vest Drejtonu u Engleskoj. Kaže da je u životu zbog velikog organa doživeo neprijatna iskustva.

– Neke devojke su odbile seks sa mnom jer imam preveliki organ, a jedna je čak i završila u bolnici jer sam je povredio. Sva ta iskustva su me uplašila – napominje Kris, i dodaje da “samo veliki penis nije garancija da će za ženu vođenje ljubavi biti dobro”.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

– Zavidim momcima s organom prosečne veličine, Ipak, uz pomoć sadašnje djevojke, otkrili smo koje poze za nas funkcionišu – izjavio je Kris.

– Moj savet obdarenim muškarcima koji brinu da bi mogli da povrede partnerku je da uspore u krevetu i da se više posvete predigri – zaključio je Kris, a njegova partnerka Sidni otkriva da se šokirala kada je prvi put ugledala njegov penis.

– U početku je seks bio težak i morali smo da koristimo mnogo lubrikanta, a čak i tad je bilo bolno. S većim organom morate da eksperimentišete u krevetu i isprobate više različitih poza, a za mene je najbolje kad sam ja gore, jer tada mogu da ga kontrolišem. Kad smo se tek upoznali, Kris se brinuo zbog svoje veličine i bojao se da će me povrediti, naročito jer je neke njegove bivše devojke plašio seks s njim. Zbog toga je imao komplekse i trebalo nam je neko vrijeme da se opusti i da počnemo da uživamo u vođenju ljubavi. Sad imamo sjajan seksualni život, ali moramo da budemo oprezni. Ljudi pretpostavljaju da samo momci s malim organom imaju komplekse, ali Krisova veličina je negativno uticala na njega – otkriva Sidni.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Džo H. (24 centimetra)

Instruktor jahanja Džo Hačins (23) iz Penrina u engleskom Kornvolu je u vezi je sa studentkinjom Tali Hopkins (22).

– Dok sam odrastao, uvek sam morao da nabavljam pantalone prilagođene oko prepona, a tokom godina sam naučio kako da namestim polni organ dok jašem, što mi je i sad često bolno kod preskakanja prepona. Uvek sam bio vrlo nežan prema partnerkama, a bio sam i s devojkama koje su bukvalno plakale od bola tokom odnosa. Tali je neverovatna i veoma strpljiva – navodi Džo koji poručuje obdarenim muškarcima da se ne stide da pitaju za savet.

Foto: Ania Powalowska / Free / Profimedia

Njegova partnerka Tali počela je da vežba jogu kako bi odnos sa Džoom postao prijatniji i bolji.

– Pre nego što sam upoznala Džoa, nisam imala odnose s muškarcem sa tolikim organom, a kad sam ga prvi put osetila, bilo je zastrašujuće. Pokušali smo da vodimo ljubav, ali bilo je previše bolno i morali smo da stanemo. Nekoliko dana kasnije pokušali smo ponovo, ali opet nije bilo dobro, pa smo na kraju otišli kod lekara koji je objasnio da samo pogled na nekog veoma obdarenog kod žene može da biti zastrašujući, jer možete u glavi da stvorite mentalne prepreke u vezi sa vođenjem ljubavi – priča Tali.

Doktor joj je savetovao jogu zbog fleksibilnosti i da ojača mišiće karlice, kao i da isprobaju različite položaje. Takođe im je napomenuo da u početku uvek koriste lubrikant, pa su njih dvoje vodili ljubav tek posle četiri nedelje vežbanja joge.

Foto: Shutterstock, ilustracija

Albert (25, 4 centimetara)

Građevinar Albert Pričard (34) iz Romforda u Eseksu, smatra da mu veličina uništava seksualni život i da zbog toga nema devojku.

Naime, on i njegova bivša devojka su raskinuli zbog njegovog organa.

– Penis veći od 25 centimetara može da uništi veze. Volim seks, ali žene kažu da im je odnos sa mnom previše bolan – kaže Albert i ističe da mu je veličina postala veliki problem.

– U jednoj od prošlih veza bivša i ja stalno smo se svađali zbog toga i to nam je potpuno uništilo intimu, pa smo na kraju i raskinuli. Nakon toga me je još jedna devojka ostavila zbog istog problema, ali barem je pokušala da prihvati moju veličinu. Bili smo u savetovalištu za seksualne probleme gde su nam rekli da obavezno koristimo lubrikant, ali smo se uvek osećali kao da se pripremamo za hiruršku operaciju – ispričao je Albert i dodao:

– Kad se presvlačim u teretani drugi muškarci me gledaju s određenom dozom zavisti, ali kad bi znali kakav problem toliki organ izaziva, ne bi uopšte bili ljubomorni – zaključuje Albert.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar