OTKRILI TAJNE PRED ZADRUGU 5

„Ne bih bila sa Deniz jer je ljubila TAKIJA“: Matora otvoreno o najkontroverznijoj novoj ZADRUGARKI

Novi „zadrugari” juče su obavili lekarske preglede i spremni su za ulazak u poslednju sezonu, koja počinje u nedelju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Vladimir Milovanović

Početak pete i poslednje sezone „Zadruge” se bliži, a svi učesnici juče su došli na preglede u jednu privatnu kliniku u Zemunu, kako bi bili sigurni da su fizički i psihički spremni da budu u rijalitiju narednih deset meseci. Svi su bili raspoloženi i već sada su za Objektiv otkrili mnoge tajne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BOTOKSIRANA

Jovana Tomić Matora došla je bez pratnje, nasmejana.

– Uradila sam botoks, nad*kala me je doktorka, sve sam uradila na licu. Poznajem Nataliju Šćekić i njenu mamu Anabelu, obećala sam joj da ću joj čuvati ćerku. Mogu da čuvam i mamu, pre bih nju, ali nije loša ni Natalija – rekla je Matora, a zatim otkrila da li joj se dopada najkontroverznije novo lice u „Zadruzi” Deniz Dejm.

– Ne bih se s njom ljubila, jer je ljubila Takija – rekla je Matora kroz smeh.

Miki Đuričić nedavno se oženio i dobio dete, a ubeđen je da će ovog puta izdržati u rijalitiju.

Foto: Vladimir Milovanović

– Zdrav sam kao konj! Ostajem do kraja – rekao je Miki samouvereno.

U jutarnjim časovima među prvima je stigao MC Damiro, koji je već dva puta ulazio u „Zadrugu”, ali nije se dugo zadržavao, već bi brže-bolje preskočio ogradu i pobegao.

– Dva puta sam pobegao iz „Zadruge”. Ovo je treći put, a kažu da je treća sreća, i ako ovaj put pogrešim, onda sam stvarno budala. Kaže psihijatar da sam malo poremećen, ali da mogu da prođem – rekao je kroz smeh budući „zadrugar”, pa se dotakao svog odnosa sa Stanijom Dobrojević.

VEĆ SE UŠEMILI

– Bila je neka izjava da sam kao ja nju izje*ao, ali to nije istina. Iritira me taj njen tim koji se oglašava, a to je možda neka debela žena, nikakav tim. Stanija je niko i ništa. Ne interesuje me više kao osoba. Snimali smo mi zajedno i spot, a tada sam joj kupio i picu. Nisam probao njenu picu, nego je ona probala moju kobasicu – rekao je MC Damiro, pa dodao da se za ovo poslednje našalio.

Foto: Vladimir Milovanović

Nakon njega stigao je prošlogodišnji učesnik iz Hrvatske Fran Pujas, ali nije bio sam. Društvo mu je pravila Sandra Čapić. Njih dvoje su sve vreme u ambulanti razgovarali i smejali se.

– Baš mi se dopada Fran, kao i svi drugi „zadrugari”. Vidim da se zakačio za mene neki dečko Nikola Grujić, koga ja uopšte ne znam. Vrlo mi je simpatičan – rekla je Sandra, koja je već bacila oko na dvojicu budućih cimera.

Fran je otkrio u kakvom je odnosu s pevačicom Elenom Kitić.

– U „Zadrugu” ulazim kao slobodan, sa Elenom Kitić sam samo prijatelj. Sviđa mi se devojka, odlična je. Samo smo prijatelji, nismo pričali ni o čemu drugom, jer ja ulazim u rijaliti ponovo. Nije tačno da sam je finansijski iskoristio. Zajedno smo plaćali sve na moru – rekao je Fran.
Mensur Ajdarpašić odlučio je da učestvuje u ovom rijalitiju, iako će u njega navodno ući i njegova bivša ljubav Mina Vrbaški.

Foto: Vladimir Milovanović

– Mina i ja nismo ni u kakvim odnosima, ali ako uđe u rijaliti, naravno, svi su dobrodošli – rekao je Pavle, koga je ispred ordinacije čekao Stefan Karić i pravio mu društvo.

Foto: Vladimir Milovanović

Na pregled su stigli i Maja Marinković i njen novi dečko Filip Car, koji su se tokom pregleda posvađali. Pojavili su se i Zoki Šumadinac, Davor Lazić, Olja splitska vampirica i drugi koji su spremni za ulazak u karantin.

Foto: Vladimir Milovanović

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVAJ I MNOGE DRUGE TEKSTOVE ČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar