Imala je velike PLANOVE za koje niko nije znao: 24 godine nakon smrti Lejdi Di isplivale TAJNE!

Ekskluizivno za Daily Mail princezin prijatelj i vokalni trener Stjuart Pirs je otkrio detalje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia

I 24 godine nakon smrti čuvene princeze od Velsa, njen život ne prestaje da intrigira javnost, a sada su isplivali novi detalji.

Naime, prema rečima njenog bliskog prijatelja, Lejdi Di imala je velike planove za koje niko nije znao, a tiču se njenog preseljenja u Kaliforniju. Dajana je, naime, želela da se sa sinovima Harijem i Vilijamom odseli u Ameriku kako bi se posvetila karijeri u Holivudu.

Vokalni trener koji se sa princezom sprijateljio nekoliko godina pre njene smrti tvrdi da je Dajana razvijala holivudsku karijeru, ali nije bila zainteresovana za to da postane glumica. Ekskluizivno za Daily Mail princezin prijatelj i vokalni trener Stjuart Pirs je otkrio detalje.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Preseljenje u Malibu, kaže Pirs, videla je kao ključ razvoja svoje filmske karijere, piše Daily Mail.

Za Dajanine planove 68-godišnji privatni trener za glas i scenu saznao je trenirajući je od 1995. godine, a bio je sa njom i samo nekoliko dana pre tragične smrti 31. avgusta 1997. u Parizu.

– U svojoj svesti spremala je niz velikih projekata kroz ponude koje su joj pristigle. No, jedna od glavnih prilika koje je htela da iskoristi bila je da započne razvoj dokumentarnih filmova o tri svoja interesa u dobrotvornom radu, koji bi se potom asimilirali u velike filmove – rekao je Pirs i dodao kako je Dajana planrala da puno vremena provodi u Holivudu.

VINCENT AMALVY / AFP / Profimedia

– Poenta je u tome da je zaista počela da istražuje svoju kreativnu snagu – kaže trener i otkriva da se već savetovala sa vrhunskim holivudskim direktorima i agentima o svojim ambicijama za pravljenje filmova.

– Sve što je učinila potpisano je nečim izvrsnim, što znači da se konsultovala s pravim ljudima. Znam da bi koga god da je angažovala ili sa njim sarađivala bio izvrstan standard koji bi se kretao u smeru mogućnosti dobijanja nagrade – kaže Pirs i dodaje kako je Dajna bila ispunjena akcijom kreativnosti.

Za uklapanje u svet holivudske umetnosti Dajani ne bi pripomogla samo kraljevska slava pa je Pirs Dajanu opisuje kao asa komunikativnosti, uz napomennu da se kreativne industrije temelje na otvorenoj komunikaciji.

– Njena je komunikacija uvek bila potpuno otvorena i bilo joj je vrlo lako uspostaviti kontakt sa velikim umetnicima – kaže Pirs i otkriva da je princeza Dajana sklopila blisko prijateljstvo sa uglednim, Oskarom nagrađenim filmskim producentom Dejvidom Putnamom, među čijim se filmovima nalaze “Polja smrti”, “Ponoćni ekspres” ili “Memphis Belle”.

Putnam joj je pomogao da uspostavi vrhunske kontakte u Holivudu, ali Pirs kaže kako je princezin život tragično prekinut pre nego što je uspela da ih upozna.

– Dejvid je uputio na brojne ljude sa kojima je trebalo da kontktira u jesen 1997. godine, ali te sastanke nažalost nije održala’, rekao je trener.

Sredinom 90-ih preko njene jetrve Sare Ferguson i Oskarovac Kevin Kostner pokušao je da pridobije Dajanu za nastavak filma “Telohranitelj”.

Sem Kostner je otkrio da se u vezi projekta telefonski čuo sa Dajanom, koja ga je tokom razgovora pitala hoće li biti “scena ljubljenja”.

Međutim, Pirs insistira da Dajani nije bilo na pameti da postane glavnom glumicom.

– Ne, to je nešto što Dajanu nije nimalo zanimalo. Iako je bila zaljubljenik u razne umetnosti, posebno u ples, glumu nije smatrala svojom novom kreativnom putanjom – reako je Pirs.

Pirsova tvrdnja da je Dajana planirala da sa sobom u SAD povede i decu baca novo svetlo na preseljenje princa Harija u južnu Kaliforniju sa suprugom, bivšom glumicom Megan Markl i sugeriše da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa možda krenuti njenim neostvarenim putem.

Statua Lejdi Di STIGLA u Kensingtonsku palatu: Ovako će kraljevska porodica PROSLAVITI njen 60. rođendan

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

  1. Dajana je ubijena od strane Mi6. To je bilo novo oružje "Strob svetlo". Ono na velikoj udaljenosti zaslepi vozač koji posle pogotka ovim svetlom ne vidi ništa najmanje tri do pet minuta. To je patentirano svetlo velike jačine povećano optikom i sastoji se od bele i specijalne plave svetlosti. Ima frekvenciju koju koriste profesionalci od 10Hz. Dok privatni uređaji imaju duplo manje lumena i samo 5 Hz. Profesionalna "strob" lampa je toliko jaka da ne vredi i ako zažmurite ili okrenete glavu. I onda osećate vibraciju lobanje. Ja sam taj uređaj video. Napred ima"ekran ispod kog se nalazi 10000 lumena jednog i toliko drugog svetla uz prateću elektroniku,zavisno da li se koristi danju ili noću. A zašto je ubijena Ledi poznato je i vrapcima. Vozač je oslepljen pri velikoj brzini i ishod je bila katastrofa, nažalost izazvana navedenom službom. Englezi su ubili i Dejvida Kelija, najboljeg naučnika kraljevske vojne laboratorije. On je svedočio u oba doma da Irak nema oružje za masovno uništenje. Bler je bio besan na njega i posle dva dana nađen je mrtav u čuvenom njihovom parku.

    Odgovori

Ostavite komentar