ŠOK

Pevač RASKRINKAO Kiju Kockar: Ne razgovara ni sa mnom, ni sa Cecom Ražnatović jer GLUMI zvezdu

Izneo neke nepoznate detalje o njoj

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/ Časlav Vukojičić

Pevač i nekadašnji zadrugar Lepi Mića gostovao je u emisiji “Narod pita” gde je, između ostalog, govorio i o odnosu sa pobednicom prve sezone ovog rijalitija, Kristinom Kijom Kockar.

Foto: Nemanja Kostic

Njih dvoje su najpre bili prijatelji, a sada to više nisu. Mića je otkrio neke nepoznate detalje svog odnosa sa Kijom tokom razgovora sa jednom gledateljkom.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Ja sam nju branio i štitio, srčano do iznemoglosti. Kad je bila tužna i nikakva, ja sam bio tu za nju, rekao da će pobediti baš u finalu, rekao sam joj da će biti zvezda, da će da sija, nosila je haljinu koju je dobila od Cece Ražnatović! Danas ne razgovara ni sa mnom ni sa njom. Zaboravila je sve koji su bili uz nju, jer glumi zvezdu! Sve se zaboravi. Ja sam mogao da napravim karijeru mnogo veću, ali nisam hteo, ali svakako nikada nisam zaboravio Halida Bešlića koji mi je pomogao da se uopšte bavim muzikom – vikao je Lepi Mića u emisiji.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. ONA NIKAD NEĆE BITI ZVEZDA, GLUMATA ONA MNOGE STVARI. LJUDI KOJI JOJ POMOGNU ONA IH ISKORISTI I ŠUTNE, JAKO LOŠ ĆOVEK, I JADAN.

    Odgovori

Ostavite komentar