Žene ČEKALE monstrume u beloj postelji: Supruga bivšeg svedoka saradnika u prvom planu (FOTO)

Na spisku opakih kriminalaca čija su se imena našla u optužnici gotovo da nema onih koji nisu oženjeni ili koji žive u vanbračnim zajednicama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ko su žene koje su trpele da svaki dan dočekuju svoje muževe, momke ili nevenčane partnere, pripadnike klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čija su zlodela zgrozila sve pristojne stanovnike Srbije? Na spisku opakih kriminalaca čija su se imena našla u optužnici gotovo da nema onih koji nisu oženjeni ili koji žive u vanbračnim zajednicama, o čemu je Objektiv već pisao.

„DABL-DEJT” U RESTORANU

Jedini par koji se našao u optužnici protiv ove kriminalne grupe je onaj koji čine Vlado Georgiev, nekada znan po imenu Dragan Sekulić, i njegova supruga Slađana. Oni zajedno imaju dvoje dece, a u klanu su imali nekoliko uloga. Osim obezbeđivanja logistike preko firmi koje su vodili u Loznici, a između ostalog Veljko Belivuk je i prijavljen kao radnik njihovog podruma pića, ovaj bračni par je voleo i da ide na grupne sastanke sa Veljkom i Bojanom Belivuk. Da su ova dva para bila jako bliska, govore i njihove zajedničke fotografije pravljene po restoranima tokom zajedničkih ručkova.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

DOGOVORI NA DEČJEM ROĐENDANU

I Veljini i Maretovi „kerberi” braća Miloš i Marko Budimir su oženjeni i imaju maloletnu decu. Stariji Miloš ima dvoje, a mlađi Marko jedno dete. Ovi zlikovci nisu prezali da na porodičnim slavljima, kakva je, recimo, bila proslava rođendana sina Miloša Budimira, Miljkovića upoznaju sa novim članovima ovog odvratnog društva. Baš na toj proslavi u jednom tržnom centru na Zvezdari prvi kontakt su ostvarili i Marko Miljković i sada svedok-saradnik Bojan Hrvatin.

Kada smo već kod Hrvatina, čoveka koji je insistirao da se „okrvavi” kako bi zadobio poverenje bande, njegova vanbračna supruga trenutno je u drugom stanju. I on nije jedini od članova klana koji čekaju naslednike. Milovan Tadić, zvani Miksa, bivši dečko starlete Tijane Ajfon, čeka dete sa nevenčanom suprugom Anom, a slična je situacija i u porodici Filipa Ivanovskog zvanog Fila. Ovaj Pančevac ima dvoje maloletne dece, a kako je tvrdio, njegova nevenčana supruga je u drugom stanju.

RAZVOD, PA KOD DEVOJKE NA GAJBU

Što se tiče snajperiste Nebojše Jankovića, koji će u decembru napuniti 50 godina, on je razveden, njegovo jedno dete je već punoletno, dok je drugo maloletno. Kako otkrivamo, pre hapšenja je bio u vanbračnoj zajednici sa izvesnom Majom, u čijem stanu je i živeo pre hapšenja. Podsetimo, Janković je, prema podacima iz Crne Gore, bio uz Belivuka i Miljkovića uključen i u likvidaciju Adisa Spahića i „škaljarca” Damira Hodžića, kao i u otmicu Mila Radulovića.

RUSKINJA I VLASNICA BUTIKA

Posebno je interesantan bračni status Vlada Draganića, čoveka koji je Belivuku stavio na raspolaganje „kuću strave“ u Ritopeku, a koji je i sam učestvovao u svim nedelima koja su se tamo dogodila. Draganić je otac troje dece. Iz prvog braka ima sina od 13 godina, a dečak se nalazi kod majke. On se kasnije oženio državljankom Rusije, sa kojom ima dve devojčice. U vanbračnoj zajednici je pre hapšenja živeo i Marko Andrić, poznat i pod nadimkom „Kuzman”. Ovaj diplomac jednog privatnog fakulteta tvrdi da se izdržavao tako što je pomagao verenici u njenom butiku u Nišu.

IVANA BUHA U PRVOM PLANU

Veljin dugogodišnji saradnik i „batinaš” od poverenja Boris Karapandžić, koji je tokom godina učestvovao u velikom broju nedela koje su obavljali „Principi”, bio je u vezi sa bivšom suprugom Ljubiše Buhe Čumeta, Ivanom.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages.

Ova žena se javno hvalila fotografijama na kojima razmenjuje nežnosti sa ovim Belivukovim uličnim vojnikom, a posle hapšenja pripadnike grupe govorila je da tri godine nema veze sa njim. Još jedan iz te takozvane pajser-brigade Velje Nevoje, Aleksandar Vučeljić, ima bliske porodične veze sa Bojanom Belivuk.

Foto: Facebook

Naime, supruga čoveka koga mnogi na „jugu” znaju i kao Sale Struja, Bojana, bila je na čelu rentakar firme koju je vodila zajedno sa Veljinom ženom. Vučeljić je otac maloletnog deteta, a tokom davanja izjave u policiji i tužilaštvu potencirao je da ne zna ništa o delima koja su stavljena na teret i da je on porodičan čovek.

Piše: EKIPA OBJEKTIVA

OVU I MNOGE DRUGE AKTUELNOSTI PROČITAJTE U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 31. AVGUST

BONUS VIDEO:

Foto: Objektiv.rs


Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar