Bojana BESNA na Velju Nevolju: Sve o ženama članova “Mesarskog klana”, monstrumi kao porodični ljudi

Otkrivamo sve o ženama članova "Mesarskog klana"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Ko su žene koje su trpele da svaki dan dočekuju svoje muževe, momke ili nevenčane partnere, pripadnike klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, čija su zlodela zgrozila sve pristojne stanovnike Srbije?

Verovali ili ne, tek monstrumi koji su na najbizarnije načine mučili svoje žrtve koje su završavale u mašini za mlevenje mesa radili su sve što mogu da bi ostavili utisak običnih, porodičnih ljudi. Na spisku opakih kriminalaca čija su se imena našla u optužnici gotovo da nema onih koji nisu oženjeni ili koji žive u vanbračnim zajednicama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Recimo, Veljko Belivuk u braku sa suprugom Bojanom ima dvoje dece, a prema nezvaničnim informacijama, žena glavnog vođe koljačkog klana je i treći put u drugom stanju.

Prema određenim saznanjima, Belivukova supruga je napustila Srbiju i otišla za Grčku, a postoji čak i priča da je besna na svog Velju Nevolju pošto nije bila obaveštena o svim nedelima koje je činio.

MESAROVA LJUBOMORA

Posebno je čudna situacija u porodici Marka Miljkovića. Mozak svih kidnapovanja i očigledno čovek koji je posebno uživao u strahotama koje su se događale u kući strave u Ritopeku prijavio je da je oženjen i da ima dvoje maloletne dece. Ime njegove supruge pojavilo se i tokom iskaza koji je dao otac ubijenog i brutalno mučenog Lazara Vukićevića.

Ovaj čovek je tvrdio da je Lazar bio u vezi sa Miljkovićevom suprugom pre desetak godina, što mu Mesar nikada nije oprostio.

Baš ta činjenica mogla bi da otkrije i razlog posebno brutalnog mučenja Vukićevića, kao i bolesna potreba Miljkovića i Belivuka da dobiju, kako su to zvali, “sočne detalje” maltretiranja i ubistva nekadašnjeg navijača Crvene zvezde.

Piše: Ekipa Objektiva

OSTATAK OVE I OSTALE AKTUELNE TEME MOŽETE PROČITATI U ŠTAMPANOM IZDANJU OBJEKTIVA ZA 31. AVGUST

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar